MODNI TRENDOVI     24.03.2022.

Otkrivamo: Osamdesete su se vratile, klasika je opet u modi

Vratimo se na trenutak u 1983. godinu – na radiju se čuje pesma “Triler” Majkl Džeksona, Madona najavljuje novi singl, Dejvid Bouvi se pročuo hitom ”Let’s dance”, dok Reebok izbacuje premijerno model patika, Classic Leather. Osamdesete su godine u kojima su rođeni klasici današnjice, od muzike do mode, pa je tako i čuveni sportski brend, uspeo da se upiše na ovu listu, a redizajniranjem ova legendarna patika nastavlja da piše istoriju.

Kampanja „Always Classic“ predstavlja dobro poznati model, Classic Leather, ali ovoga puta u novom ruhu. Bezvremenski i svestran dizajn patike dobija novi život i inspiriše sve koji je nose da slede svoje snove i ostave trag u svetu. Osim toga nova silueta, istražuje dinamične i inspirativne priče odlučnih i unikatnih heroja današnjice, koji su izabrali da sami stvore svoju klasiku, motivišući pratioce da ne odustaju i budu najbolja verzija sebe! Udruživši se sa umetnicima kao što su Ghetts i Ray BLK, i neprofitnom organizacijom Safe Place, brend atletskog stila života, promoviše i šalje poruku o promenama, koje motivišu da budemo smeli i da aktivno radimo na unapređenju sveta.

Classic Leather se decenijama razvija, a ovog proleća pojačenje stiže u vidu nekoliko uzbudljivih novih boja i silueta. Unapređen model je raznovrstan u udobnosti i dizajnu, i predstavlja zaista savršenu siluetu za svaki outfit i svakog pojedinca.

„Always Classic“, holistička kampanja koja proslavlja legendarnu patiku, pokrenuta je širom Evrope na digitalnim, društvenim i tradicionalnim medijskim platformama i podstiče autentične priče i iskustva.

Svi Classic Leather modeli su dostupni u radnjama TIKE, The Spot, The Athlete’s Foot i N Fashion.

FOTO REEBOK

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ