TELO     28.01.2017.

Ova vežba daje rezultat već nakon PRVOG treninga!

Kettlebell, korisna i simpatična naprava – teg, idealno je sredstvo uz pomoć kojeg ćete za samo par treninga uspeti da sagoreti neverovatan broj kalorija. Vaši mišići dobiće bolju definiciju već nakon prvog seta izvođenja ove vežbe. Vezbanje Kittlebell swing tehnikom je idealno za one, koji ne žele da zapostave svoj fizički izgled i formu. Kittlebell swing je dinamični pročes vežbanja, koji je jako koristan za izgled butina, zadnjice i leđa.

Uz malo rada, rezultati su veliki, a s obzirom na kompleksnost vežbe, kako ne bi došlo do povrede, najbolje bi bilo da se prvo posavetujete sa svojim fitnes instruktorom.

Veoma je važno da proces vežbanja otpočnete polako i sa manjim brojem zamaha, te da kasnije povećavate intenzitet.

Zauzmite početni stav – raskorak, noge su raširene u širini ramena, dok su prsti na nogama okrenuti prema spolja, teg je na podu, ispred vas. Sagnite se lagano da podignete teg. Kada zamahujete tegom prema nazad, telo je spušteno u lagani čučanj, a kada zamahujete tegom prema napred, podignite ga u visinu ramena, zatim ponovite vežbu. Ne podižite teg više od visine ramena i nikako ne savijajte leđa kad podižete teg prema gore.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ