TELO     19.04.2017.

OVAj muškarac zna kako da vas opusti i pomogne u pripremama tela za leto

Moderna žena i njene moderne dileme: da li pojesti to parče torte ili otići u teretanu, naneti puder ili pustiti kožu da diše, odspavati sat vremena duže ili ustati ranije i završiti taj dopis… Savremen način života zahteva od nas balans između porodice i posla i hedonizma i brige o zdravlju i telu, a u nedostatku ravnoteže telo (a naročito koža) odgovaraju nam neprijateljima lepog izgleda: celulitom, bubuljicama, stijama, grubom i suvom kožom.
U konstantnoj sam potrazi za proizvodom koji će moja koža voleti – to je, verujem, slučaj sa svakom od nas. I godine potrage, istraživanja, testiranja proizvoda, iznenađenja i razočaranja, postavile su prilično visoke standarde kada je reč o odabiru preparata koje ću naneti na kožu.
Da mi je neko pričao ne bih mu poverovala…
Sasvim običan radni dan. Gužva u kancelariji, zagušljv vazduh, nedostatak hidratacije, loša ishrana, manjak sna, sedenje za računarom. Akumilirani faktori stresa doprineli su tome da se osećam prilično umorno i nezadovoljno na putu do stana. Da, ja VOLIM svoj posao, ali ovakvim danima izgleda da on ne voli mene… Još sam jutros na desnoj butini primetila ne tako atraktivnu tačkicu, udubljenje: da li je moguće da je dosadašnja prevencija celulita bila borba sa vetrenjačama?
Prebiram po glavi brojne savete o nezi koje svakodnevno čitam i shvatam da među njima ima samo par istinitih:
Celulit neće nastati (i nestati) preko noći
Bubuljice na licu reflektuju sav jučerašnji stres na poslu
Nepopijena čaša vode “vidi se” na koži
Kafa je moćan saveznik u borbi protiv svih vrsta nepravilnosti na koži tela i lica.

Stižem u stan. Mojih 60 kvadrata čiste sreće. Tako umornu raduje me pomisao na toplu kupku i čistu posteljinu u krevetu. I onda… Vidim njega. Crnog. Elegantnog. Zavodljivog. Osetim njegov miris koji me asocira na čokoladu. On je snažan. Obećava. Nežan je i grub u isto vreme. On je Mr. Black piling.

Deset minuta najfinije robusta kafe, morske soli, šećera, pomorandžinog i bademovog ulja i okrepljujućeg mirisa čokolade na koži i znam da sam već zaboravila na današni stres. Koža je puna energije, snažna, a istovremeno nežna. Mirisna. Glatka. Čista. Oraspoložio me je. Nahranio i hidrirao moju kožu. Nežno je masirao sve do potpunog opuštanja svih čula.
Internet je moj posao i očekuje se od mene da stalno pratim aktuelnosti i (mentalno) beležim novitete kozmetičke industrije na našem tržištu i biram šta ću od toga koristiti. Sa Mr. Black pilingom priča ima drugačiji epilog: on je pronašao mene, osvojio me, kupio me i još mi pomaže da leto dočekam u top formi.

Mr. Black piling koristi se dva do tri puta nedeljno, a nanosi se kružnim pokretima na vlažnu kožu. Nakon 10 minuta isperite ga toplom vodom i bićete oduševljene efektima! Koža je hidrirana, nahranjena, a celulit i strije postaju prošlost nakon četiri nedelje korišćenja pilinga. Pitate se da li je to zaista moguće? Da, jeste! I to zahvaljujući osnovnom sastojku pilinga – kafi.


Kofein je aktivan u smanjenju celulita jer poseduje specifičan enzim koji topi masti unutar naših ćelija. Hrani i omekšava kožu, sprečava gubitak vlage i smanjuje sušenje kože koje izaziva svrab i crvenilo .
Ukoliko tražite snažnog saveznika za borbu protiv celulita, strija ili akni preporučujem da istražite www.mrblack.rs. Zapratite ga i na Instagramu (@mrblacksrbija) – ima sjajne priče za vas. A ukoliko ste baš danas planirale da prošetate do DM drogerije, možete i uživo upoznati Mr. Black-a. 😉
P.s. Mr. Black ima sjajno rešenje i za kožu lica bez upornih bubuljica i neatraktivnih mitisera. Obavezno isprobajte crnu masku za lice.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ