HOROSKOP     25.03.2019.

Ovan 21. 03. – 20. 04. – karakteristike horoskopskog znaka

Ovan je prvi znak u zodijaku. Zahvaljujući svom vladaocu Marsu jedan je od najaktivnijih horoskoposkih znakova. Ovo je vatreni znak, što znači da je u njihovoj prirodi da lako  preduzimaju akcije, nekada i pre nego što promisle o njima. Znaju šta žele u životu i teško ih je obeshrabriti. Okolina ih smatra inspiracijom i uglavnom su dobri šefovi. Ovnovi su mladoliki, ceo njihov pristup životu je mladalački i optimističan. Od mana im se može pripisati tvrdoglavost i netaktičnost u komunikaciji. U želji da se stvari završe brzo, ovan ume biti neosetljiv i nesmotren.

Žena Ovan

Muškarci je obožavaju, zato što je otvorena i vatrena, ali joj često ne veruju, jer je okružena muškim društvom. Ekstremno nezavisna, dominantna i vrlo nonšalantna. Na prvi pogled liči da je agresivna i gruba. U svom partneru mora videti jaku ličnost. Često ćete ih naći u “muškim” profesijama. Privlače je sportovi i aktivan život.

Muskarac Ovan

On je temperamentan, voli da vlada i bude dominantan. Bez straha da istraži nepoznato. Da biste zaveli muškarca Ovna morate mu se prvo dopadati. Veza sa Ovnom je večita borba, morate biti jaki i argumentovani. Ukoliko je pronašao pravu ljubav, muškarac Ovan će biti posvećen i lojalan partner.

Poznati rođeni u ovom znaku : Lady Gaga, Hju Hefner, Leonardo da Vinči, Van Gog, Maria Šarapova, Robert Dauni Jr. , Momo Kapor, Srđan Todorović.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ