SEKS     20.06.2020.

Ovo su SEKS GREŠKE koje žene ne tolerišu

Seks ne mora uvek biti lepo iskustvo. Pojedini propusti tokom intimnih trenutaka mogu potpuno uništiti strast i čari seksa. Naravno, greške se dešavaju i sa muške, ali i sa ženske strane. Mi vam otkrivamo koje su to SEKS GREŠKE koje žene ne praštaju!

Pišite nam da li se slažete i da li biste dodale još neke!

  • Nemaštovitost

Vrlo često, u toku duže veze posebno dođe do određene doze monotonije. Međutim, žene to nikako ne vole. Naprotiv, većina kaže da baš tada očekuje od partnera neku novu pozu i iznenađenje.

  • Lenjost

Ono što apsolutno odbija žene je, kada muškarac samo leži i očekuje da ona odradim sav posao. To je za crveni karton. Seks mora biti kompromis, uzajamno pružanje zadovoljstva. Sve ostalo je samo lenjost. 

  • Očekivanje seksa iz filmova za odrasle

Žene otkrivaju da ih užasno nervira kada muškarci očekuju od njih pojedine momente iz filmova za odrasle koji su u stvarnosti poputno nerealni i neprirodni. Ipak je to samo gluma!

  • Kratka predigra

Pojedinim muškarcima kao da uopšte nije jasno koliko je damama bitna predigra. Ok, što duže to bolje, ali potpuno je sebično da traje prekratko ili da je uopšte nema. Što bolja predigra, bolji seks, zato žene očekuju da se muškarci tu više potrude.

  • Odbijanje kondoma

Ovo je možda i najgora od onih koje se dodaju u seks greške koje žene ne tolerišu. Polno prenosive bolesti, neželjena trudnoća i mnoge druge stvari su nešto što nikada ne sme da se rizikuje. Žene ne podnose muška filozofiranja o tome kako ne treba da stave kondom tokom seksa.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ