MODNA POLICIJA     08.08.2020.

Paula Šik prvi put u ulozi modnog kritičara

Ove subote u najčitanijoj modnoj rubrici #ModnaPolicija po prvi put u ulozi kritičara je Paula Šik !

Jedna od najpoznatijih dama sa društvenih mreža u Hrvatskoj , ali i šir! Paula važi za mladu damu originalnog modnog izraza, ovaj put, pred Davidom i njom je zanimljiv zadatak !

Krećemo!

1. Tamara Kalinić

Paula: Jednostavnost i odvažnost u jednome. Volim boje. Volim zelenu. Balmain volim tu i tamo, ali ga Tamara nosi kao da je rađen za nju.
Dapače, iznenadila sam se ovim Balmain kompletom koliko dobro izgleda i koliko ne liči na Balmain.
Kratko. Jasno. Lijepo.

David: Tamara je jedan od vodećih svetskih influensera, tako i izgleda. Svetski influenseri su manje-više uvek u trendu i uvek slepo prate svetske trendove koje diktiraju svojim pratiocima, Tamara nije takva i uvek izgleda originalno. Dopada mi se kako na njoj izgleda ova zelena boja , isto tako se odlučila za odličan model iz Balmain kolekcije.

2. Nađa Popivoda

Paula: Apsolutno mi se sviđa look. Nadja je životinjski uzorak lijepo i sigurno ukombinirala kao komplet i nije ulazila u zonu rizika i hrabrosti pa je samo nabacila dobru torbicu i odlične retro naočale. Time je održala kombinaciju na “skupoj” prezentaciji, a nije puno riskirala s bojama i drugim uzorcima. Također, isfurala je must have ove sezone – “pidžama set”.
Da se mene pita, ja bih ga uparila sa zelenom torbom i nekim jakim ružem i tako dala dašak trasha looku.
Za one još hrabrije, kombiniranje životinjskih uzoraka može izgledati isto WOW, ali tanka je granica između odvažne kombinacije i kiča.

David: Meni se jako dopada estetika koju gaji Nađa, originalno, a ne tako napadno. Zebra print mi je fantastičan izbor, naročito na njoj lepo izgleda. Slažem se sa Paulom da bi neki efektan detalj u vidu zelene ili ljubičaste dodatno uokvirio kombinaciju, međutim, kako je cela fotografija mirna, mislim da bi takav detalj promenio celu kombinaciju i njen dojam. 

3. Dunja Jovanić

Paula: Po meni, apsolutna pobjeda. Mislim da mi je ovo jedan od najdražih njenih shootinga.
To je žena koja u boyish prevelikom traper kombinenzonu uspije izgledati neodoljivo seksi. Jedan statement komad isfuran sa dobrom štiklom i wet lookom, ne može izgledati loše. Nikad. Pogotovo ne na njoj.
Svaka čast.

David: Svaki editorijal u kom je Dunja glavna uloga izgleda fantastično. Ovo izgleda svetski i totalno je high-fashion! Fantastično!

4. Lara Vukušić

Paula: Dobar pokušaj, ali po meni skroz fulani ambijent. Nikako ne mogu vidjeti PVC štikle i debelu duksu isfuranu na Braču u kamenu. 
Volim tu kombinaciju, sportske seksi elegancije i Laru totalno vidim u tome, ali uvdje je brzo prešla u neukus zbog lokacije i po meni, nanogice koja me bode u oči.

David: Lara je prezgodna i prelepa devojka, međutim, Lara ima jedan veliki problem, a to je originalnost. U svom tom trudu da predstavi sve svoje saradnike izgubi na originalnosti. Ovakva kombinacija je viđena puno puta.

5. Ruža Rupić

Paula: Iako nisam baš fan njenih outfita i kombinacija, ova joj prolazi. Ne znam samo zašto su umjetna koža i karirani uzorak isfurani u lipnju, ali vrijeme je čudljivo pa tako i outfiti. 
Možda da je probala sa otvorenim sandalama ili nekim manje jesenskim cipelama izgledalo bi opuštenije i elegantnije.

David: Ruža mi je ok, ima i loših i dobrih momenata, ovaj je na granici između dobrog i lošeg. Kombinezon je odličan, cipele diskutabilne…

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ