VESTI     11.06.2021.

Pelena kao ČUVAR naših stvari na letovanju!

Na svakom putovanju, naročito kada letujemo, primorani smo da ponesemo novac, dokumenta i telefon. Neretko i na samu plažu krećemo noseći upravo ove predmete. Nikada ne znamo koliko je zapravo sigurno ostaviti stvari na plaži i ući makar i na minut u vodu, te smo zato uvek na oprezu. Opuštanje u ovim situacijama nije uobičajeno, što nam može stvoriti dodatno opterećenje i omesti nas u našem odmoru.

Danas se mogu naći razne torbice, futrole, kako one koje štite od vode tako i pojedine koje se zaključavaju, ali je sve to i dalje pod znakom pitanja kada se radi o bezbednosti naših stvari. Futrole koje su nepromočive, vodootporne, moramo nositi sa sobom pri svakom ulasku u vodu, što nam ne ostavlja dovoljno prostora da otplivamo koji krug sa uživanjem, već konstantno proveravamo da li je sve tu i da li je voda uspela da nađe put i okvasi nama vredne elemente.

Možda će zvučati suludo i šašavo, ali postoji jedan način koji će, osim izaivanja osmeha na vašem licu pri samoj pomisli na tu ideju, biti ujedno i najsigurniji. Nedavno, naiđoh na sjajnu ideju. Naime, ljudima ni na kraj pameti ne bi palo da priđu peleni ostavljenoj na plaži, nakon presvlačenja bebe, izaziva gađenje te je s toga to i idealno rešenje da svoje stvari ostavite i mirno uživate u svom letovanju.

Sve što je potrebno je da sa sobom ponesete pampers pelenui sve svoje stvari (sitinije naravno), poput novčanika, novca i drugih, ostavite u peleni, zalepite je kao kada bi presvlačili dete i ostavite je na plaži kraj svojih peškira ili torbe. Verujte, nikome neće pasti na pamet da zaviruje u pelene malenih bića, čak štaviše, neretko se ko usudi da ostavljene uništene pelene odnese u kontejner.

Bez brige možete odahnuti i posvetiti se svom odmoru.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ