JollyWoman

PERFECT SHAPER -najpriznatiji neinvazivni tretman trenutno na tržištu, veoma efikasan u smanjenju obima i tretiranju celulita! I Marina Ćosić ga je probala! (foto + video)

Kozmetički tretmani
08.12.2019.

Perfect Shaper aparat kombinuje infracrvenu svetlost, radiotalasnu energiju, vakum i masirajući efekat rolera u cilju maksimalno preciznog zagrevanja tkiva u opsegu ‪od 3 – 15‬ mm dubine.

Marina Ćosić

Tretman je jednostavan, bezbolan, a regije koje se obično tretiraju su:

– zadnji i prednji deo butina;

– spoljašnji i unutrašnji deo butina;

– zadnjica;

– stomak;

-nadlaktice;

– podvaljak.

Područje tela koje je bilo izloženo tretmanu može ostati toplo usled poboljšane cirkulacije, a koža je odmah zategnutija i ima bolju strukturu.

Vise od 5 miliona izvršenih tretmana na svetskom nivou, i najviše objavljenih istraživanja od bilo kog drugog medicinskog aparata namenjenog za preoblikovanje tela, Perfect Shaper je najpriznatiji neinvazivni tretman trenutno na tržištu. Veoma efikasan u smanjenju obima i u tretiranju celulita, poboljšanja su vidljiva postepeno i nakon prvog tretmana, kada počne da se primećuje da je koža glatka i čvršća.

Upravo zbog svih benefita koje poseduje ovaj tretman – Marina Ćosić, prelepa glumica, odlučila je da ga proba, a ona je želela da tretira regiju podbratka. Kako je sve izgledalo smo vam pokazali kroz slike, a za još bolji utisak, očekuje vas i kratak video na kraju teksta!

Sve odgovore na najčešća i najvažnija pitanja o ovom tretmanu možete pročitati u nastavku!

Šta je tačno Perfect Shaper ?

– Perfect Shaper je medicinski uređaj koji je FDA (svetska asocijacija za hranu i lekove) odobrila za smanjenje celulita kao i obima stomaka i butina. Ovo je najnovija generacija uređaja. Perfect Shaper je popularan, jer je neinvazivan, udoban, i pomaže da se poboljša stanje problematičnih oblasti u telu – rezultati koje je teško postići drugim metodama.

Perfect Shaper tretman podbratka

Kako funkcioniše?

– Perfect Shaper kombinuje četiri mehanizma:

– infracrvene zrake;

– radiotalase;

– vakum;

– mehaničku masažu.

Ove 4 energije deluju sinergistički na: zagrevanje masti, produkciju kolagena i vezivnog tkiva ispod kože, kao i na poboljšanje cirkulacije i limfne drenaže tretiranog područja. Kao rezultat toga, metabolički procesi se ubrzavaju i koža se zateže.

Može li se tretirati bilo koji deo tela?

– Da, Perfect Shaper se najčešće koristi na zadnjici i butinama. Abdomen i bokovi se često tretiraju zbog neželjenih masti koje se akumuliraju u tim oblastima. Takođe je moguć tretman nadlaktica i podbradka.

Da li je to samo za ljude sa celulitom?

– Ne, procedura Perfect Shaper je savršena za svakoga ko želi da oblikuje telo i da se oslobodi dodatnih santimetara. Tretman se može prilagoditi za svaku od oblasti u zavisnosti od problema ili željenog ishoda.

Da li jedan tretman dovoljan da se reši problem?

– Na žalost, vrlo malo stvari u životu se može rešiti odjednom. Problem je u tome što postoji mnogo spoljnih i unutrašnjih faktora koji utiču na naše telo i mogu dovesti do stvaranja celulita. Međutim, prvi vidljivi rezultati su nakon samo 3 tretmana, kada se obim smanjuje najmanje 3 santimetra.

Da se lepa figura održi i spreči novo stvaranje celulita, 1-2 tretmana održavanja treba vršiti na svakih 4-6 meseci za najbolje rezultate.

Koliko dugo svaki tretman traje?

– Vreme tretmana zavisi od veličine i broja oblasti koje se tretiraju. Jedna od oblasti je veličine jednog lista papira, a tretman svake oblasti može da potraje između 20 – 30 minuta.

Koji je najbolji način da se održe rezultati?

– Sposobnost jedne osobe da održi svoje telo može biti veoma različita od druge. Prirodno – fit ljudi će lakše održavati rezultate, dok drugi moraju intenzivnije da vežbaju i vode računa o ishrani. U principu, najbolji način da se održi svoje telo posle Perfect Shaper tretmana je zdrava ishrana, unos te;nosti, kao i redovne fizičke vežbe.

U kratkom video snimku videćete još bolje kako sam tretman izgleda!

FOTO I VIDEO: Ivan Stanivuković

https://www.instagram.com/ivanzeka/

Celokupnu ponudu Cacao Beauty Centra možete pogledati na sledećem sajtu: https://cacaobeautycenter.com/ .

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!