PUTOVANJA     04.02.2020.

Pet najlepših destinacija za Dan zaljubljenih

Za putovanje je uvek pravo vreme, a sada je Dan zaljubljenih poseban povod. S obzirom na to da su i naredna tri dana neradna zbog državnog praznika, ovo je sjajna prilika da sa svojim partnerom pobegnete na jedan kraći put. Ukoliko još uvek niste izabrali destinaciju, imamo nekoliko predloga za vas!

Pariz

Pariz

Postoji li bolja opcija za Dan zaljubljenih od čuvenog grada ljubavi? Neprevaziđena Ajfelova kula, Trijumfalna kapija, Notr Dam, Luvr najpoznatije su turističke atrakcije. Ali i pored njih, svaka ulica Pariza je posebna na svoj način i sigurno će vas oduševiti.

Venecija

Venecija

Italija je uvek dobar izbor! Venecija je jedan od najromantičnijih gradova Evrope i sigurno će vas očarati svojom lepotom. Sjajna kuhinja, dobra vina i predivna italijanska energija dovoljan su razlog da posetite ovaj predivan grad.

Budimpešta

Budimpešta

Nešto bliža opcija je Mađarska i predivna Budimpešta. Čuvena Vaci ulica, Kossuth trg, zgrada Parlamenta, Trg Heroja, Dvorac Vajdahunjad samo su neke od atrakcija koje obavezno morate videti!

Atina

Atina

Glavni grad Grčke i jedan od najstarijih svetskih metropola predstavlja kontrast prošlog i modernog vremena. Akropolj, Partenon i Hram Erehtejon neke su od brojnih znamenitosti koje Atina nudi.

Barselona

Barselona

Važi za jedan od najposećenijih gradova Evrope i to sa razlogom. Vreme je tokom cele godine predivno, kultura potpuno jedinstvena, arhitektura očaravajuća, a noćni život i te kako bogat.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ