LICE     14.06.2016.

Plava maska za čišćenje lica: efikasnost i pristupačnost kao glavi zahtev

Rusija me je uvek inspirisala. Intrigirala. Motivisala. Da radim, stvaram, napredujem. Ruska lepota fascinira, a meni se jako dopada koncept ruske organske kozmetike koja je dostupna u Srbiji u Bajkal radnjama u Beogradu. Dugo tragam za povoljnom, a efikasnom maskom koja će mom licu osigurati blistavost i svežinu uz nežno ali intenzivno čišćenje pora. Čini se da sam savršenu masku za lice otkrila pre mesec dana u Balkanskoj ulici u Beogradu. Plava maska za čišćenje lica dolazi u jako interesantnom i praktičnom pakovanju od 100 ml i cena joj je 490 dinara. Za navedenu količinu i efikasnost cena je zaista „prava sitnica“. Uz dve upotrebe nedeljno, a nakon pilingovanja lica, mogu reći da vidim napredak u stanju kože na licu – nema upalnih procesa, koža nije suva, uspavana, siva i bez života. Lučenje sebuma je smanjeno. Ali definitivno najbolja stvar u vezi plavog dragulja jeste to što ne isušuje kožu što je meni fascinantno s obzirom da je glavni sastojak proizvoda glina.

13457744_10207808941399503_293961451_n

Aktivna maska napravljena na bazi plave gline intenzivno čisti kožu lica, sužava pore i otklanja suvišne masnoće i sjaj izazvan njihovim nastankom, obnavljajući prirodni balans kože. Prirodni sastojci obezbeđuju potrebnu hidrataciju kože i snabdevanje hranljivim materijama. Ova maska idealna je za masnu i kombinovanu kožu. Mojoj normalnoj (kada joj to odgovara) ka mešovitoj koži uopšte ne smeta ova maska, iako proizvođač tvrdi da je namenjena masnom tipu kože lica.

Plava glina sadrži mineralne soli i mikroelemente, zahvaljujući kojima ima protivupalno dejstvo i odlično čisti kožu. Organski ekstrakt biljke malve, koja je bogata kompleksom vitamina А, В, С, umiruje kožu i povećava njena zaštitna svojstva. Ovseno  brašno, koje ulazi u sastav maske, sadrži vitamin B, PP, E, hrani kožu i vraća joj zdrav i negovan izgled. Sok različka tonira i hidrira kožu.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ