SCENA     16.05.2020.

Počela nova sezona emisije FM42 magazin

Sestre Bojana i Vladana Veljković, urednice FashionMag42 magazina, pokrenule su emisiju zajedno sa njihovim saradnikom, a pre svega prijateljem Tihomirom Bešovićem. Bešović je sa sestrama od samog početka FM42 magazina prisutan i pomaže im u kreativnom procesu, a najviše u tehničkom delu realizacije emisije. FM42 Magazin emituje se svake nedelje na You Tube kanalu FM42 Magazin-a. 

Ideja za realizaciju emisije već dugo traje, moramo da priznamo da nam je višak slobodnog vremena tokom karantina dobro došao da sve organizujemo. Prva emisija je emitovana prošle nedelje, zadovoljne smo komentarima kao i pregledima. U toku je priprema druge emisije, naši sagovornici su iz sveta mode, filma, muzike, ali i oni koji izlaze van okvira,izjavile su sestre Veljković. 

Link youtube kanala – 

https://www.youtube.com/channel/UCL1PD93vPcfrQpwINgugjvg   

Link epizode –  

https://www.youtube.com/watch?v=135FkpRm4a0&t=3s

U intervjuu za naš portal, davne 2016.godine, sestre su o ovom portalu rekle:

Kako biste opisale vaš magazin?

FashionMag42 je kreiran kao neki vid platforme gde će pored priznatih modnih fotografa, urednika, modela, dizajnera, mladi dizajneri i umetnici imati priliku da predstave svoj rad. Pored modne industrije predstavljamo i rad glumaca, muzičara, umetnika u zemlji i inostranstvu. Pratimo sve bitne dogadjaje vezane za modu i lepotu. U planu su nam dve promocije magazina na proleće.

Po čemu je autentičan vaš Sisters Code?

Sisters Code je nastao u aprilu 2012. godine kada smo krenule sa dizajniranjem odeće za žene koje žele da nose jednostavne modele, sa dozom glamura.
Posle kolekcija „Black Love“ „Summer Time“ nastala je modna linija Sisters and Brothers Code – SBC kao i kolekcija „Still Same“ za žene i muškarce, koju smo uradile zajedno sa modelom i modnim blogerom  GlamRocklLifestyle, Igorom Jagićem. Autentični smo po tome da samo radimo limitirane kolekcije i uvek za proleće leto.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ