HEDONIZAM     22.06.2020.

Početak jula je rezervisan za fenomenalni DEČIJI SAJAM

25. letnji Dečiji sajam održaće se 4. i 5. jula 2020. godine na sportskim terenima Beograda na vodi. Vrata za mališane i njihove najdraže biće otvorena od 11 do 20 sati, a ulaz je, kao i uvek, besplatan.

Tokom dva dana vikenda posetioci će uživati u raznovrsnom programu na bini i na sportskim terenima, kao i u velikom broju nagradnih igara i takmičenja, ali i druženju sa animatorima i likovima iz crtanih filomova.

Kao i prethodnih godina, posetioce na bini očekuje miks zabavno – edukativnog sadržaja, koji će se neprestano odvijati tokom osamnaest sati trajanja Sajma. Bogat program na bini realizuje se uz učešće glumaca, pevača, pozorišnih trupa, horova i dečijih ansambala, ali i predavača izrazličitih oblasti vezanih za rast i razvoj dece.

Istovremeno, zabava je zagarantovana i na sportskim terenima, gde će deca uživati u učenju različitih sportova i mnogobrojnim takmičenjima.

Pored zabave za mališane, roditelji će imati priliku da pronađu sve što im je potrebno za njihove najmleđe na jednom mestu – od hrane, garderobe, zabave, do izlagača koji pružaju usluge koje se tiču edukacije najmlađih.
Dečiji sajam je manifestacija koja se tradicionalno održava od 2008. godine, na dva puta godišnje u svom prolećnom i jesenjem terminu. Ove godine, zbog situacije koja se događa u celom svetu, dečiji sajam se održava u julu, na otvorenom prostoru i uz manji broj izlagača, poštujući sve preporuke struke.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ