MODNE VESTI     25.07.2021.

Pogledajte resort kolekciju „Ya Amar“ koja ostavlja bez daha!

„Resort“ ili „cruize“ kolekcije su ranije su prezentovale tokom novembra ili decembra, kada bogati klijenti idu na krstarenje ili odmor u neki od svetskih resort centara i bile su „sporedne“ kolekcije, nebitne za modne insajdere i namijenjene profitu. 

Međutim, danas to nije tako, pa se resort kolekcijama posvećuje sve više pažnje i podjednako su aktuelne kao i letnje kolekcije. Posebno u vremenu pandemije, dizajneri su shvatili da je beg u sanjarenje najbolji lek protiv neizvesnosti. Kada osetimo da nam je previše, jednostavno na trenutak zatvaramo oči i putujemo u neku lepšu stvarnost… A šta je bolje za to od novih kolekcija?

Uvek s’ radošću iščekujemo resort kolekcije brendova, jer su to one kolekcije koje su namenjene jednom ležernom odevanju, kakvo forsiramo upravo kada negde otputujemo. Resort je namenjen putovanju, a brend Jalize nas u svojoj resort kolekciji vodi u Meku novog doba – čarobni Dubai.


Sami naziv kolekcije „Ya Amar“ govori o tome koliko je ova kolekcija posvećena ženi i koliko je razumevanje žene i njenih potreba utkano u ovaj brend. Značenje kolekcije je „lepa kao mesec“ i veže se za izraz koji su stari Arapi koristili kada su hteli nekome da udele kompliment da je lep. Ovo bi moglo da znači da žena u komadima ove kolekcije sija kao mesečina, i zaista je tako. Kolekcija je namenjena jakim ženama, ženama koje su sigurne u svoje odluke, koje jednog dana žele biti elegantne, drugog mistične, trećeg emotivne, ali uvek motivisane, ženstvene i slobodne. Jer, Jalize je priča o ljubavi, hrabrosti i strasti. 

Komadi koje imate prilike videti su apsolutni hit ove letnje sezone. Uz laganu obuću, bez previše nakita, gotovo sa neprimetnom šminkom, daju vašem izgledu jedan sasvim elegantan i nežan izgled, koji u isto vreme otkriva i vašu senzualnu i smelu stranu, ističući vaše obline i budeći znatiželjne poglede okoline.  

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ