MODNE VESTI     08.11.2022.

Pored nagrade za najhumaniju ženu u svetu mode, Marija Lakić pokrenula autorsku emisiju “Brands and Trends”

Influenserka Marija Lakić, koja je ogromnu pažnju javnosti skrenula svojim udruženjem “Žena uz ženu” zajedno sa Anom Dornik gde svakodnevno pomaže stotinama, pa i hiljadama žena koje biju bitku protiv pošasti zvane “rak dojke” pokrenula je svoju autorsku emisiju.

Naime, reč je o modnoj emisiji “Brands and Trends” koja se prikazuje na Hype TV.

Instagram will load in the frontend.

Tematika ove emisije je razgovor sa pozantim ličnostima o karijeri, brendovima zašto se poznati pored karijere glumačke, pevačke, sportistiskinje takođe odlučuju za jos jedan biznis, a to je dizajniranje garderobe. Trend je takođe deo emisije kao što kaže sam naziv i Marija u njemu želi da priča o nametanju trendova, pražnjenju novčanika kao i uticaju trendova na devojčice, devojke i žene.

Kroz svih ovih godina rada sa raznim domaćim dizajerima, između ostalog i ja sam jedna od njih shvatila sam da je jako važno podržati naše dizajnere. Imamo jako talentovane, kreativne i kvalitetne ljude kako starije dizajenre poput Dragane Ognjanović, Budislave, atelje Milene Cvororovic. Verice Rakočević, tako i mlađih generacija Mia Kostov, Marija Chany, Milica Kandić, Penna Atelier i td.

rekla je Marija.
Instagram will load in the frontend.

Inače, zanimljivo je i da je Marija uplovila u modne vode nakon što se našla u situaciji koja pogađa veliki broj žena – ostala je bez posla. No, nije dala da je to obeshrabri, već je donela odluku da je pravi trenutak da krene da ostvaruje svoje snove. Sa jedne strane je proglašena za tehnološki višak nakon povratka sa porodiljskog, sa druge, konačno pokreće svoj blog mybookoffashion.

Emisija “Brands & Trends” emituje se na Hype televiziji svakog 27og u mesecu od 20h.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ