MODNI TRENDOVI     01.07.2020.

Poslovni stajlinzi naših biznis dama koje obožavamo

Kada su dame u pitanju, besprekoran stajling, šminka, ali i poslovne veštine mogu svakako da idu ruku pod ruku. Bez obzira što vrlo često možemo lako naći inspiracije za naše outfite, to baš i nije slučaj kada je u pitanju poslovni stajling.

Za vas smo ipak izdvojili nekoliko najbolje odevenih biznis dama kao inspiraciju.

Danijela Golić

Danijela Golić je preduzetnica sa višegodišnjim iskustvom. Osnivač je i vlasnik kompanije CPA Solution, druge u nizu kompanija koje je pokrenula, a koje uspešno posluju još od 2001. godine. Osim ovoga Danijela Golić je osnivač i Samita žena lidera čiji je cilj povezivanje žena na ličnom i profesionalnom nivou, radi unapređenja znanja i veština.

Samit žena lidera kao ideja je nastao iz projekta pod nazivom DigitalZaNju, koji je Danijela pokrenula prošle godine u Privrednoj komori Srbije.

Branislava Simanić

Branislava Simanić, direktorka Sektora preduzetnistva Privredne komore Srbije i članica Saveta za rodnu ravnopravnost grada Beograda. Branislava je rođena u Beogradu, završila je IX beogradsku matematičku gimnaziju i diplomirala na Ekonomskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu. Udata je i mama je jednom dečaku. Dobitnica je priznanja: Najžena XXI veka i Najevropljanka, ali i Žena lider za 2020. . Član je stalnog stručnog saveta za mala i srednja preduzeća i preduzetništvo Vlade Republike Srbije. 

Tamara Jokanović

Tamara je rad u Representu počela kao student u odeljenju press clippinga – praktično od “nule”. Posle 15 godina, ona je i dalje na istom poslu, ali danas kao generalna direktorka najveće agencije za integrisane komunikacije. Osim toga ona je ponosna mama dečaka i devojčice. Svojom pojavom, iskustvom, osmehom, ali i savršenim stajlingom zaista osvaja.

Foto Facebook, privatna arhiva

Marija Čalija

Marija Čalija, vlasnica brenda Cacao Concept i permanent makeup artist, majka je troje dece i uspešna preduzetnica. Osim svojim savršenim poslovnim stajlinzima, oduševljava organizacijom, svakako osmehom i naravno profesionalnošću.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ