MODNI TRENDOVI     20.02.2020.

Poznata blogerka objavila šta će sve biti u TRENDU ovog proleća

Iako ovih dana možda još uvek ne pomišljamo na proleće i sunčane dane i trendove koji nas tada očekuju, činjenica je da dizajneri vredno rade ne bi li nas na vreme uputili u to šta će biti trendi u sezoni koja nam dolazi. Zato je popularna blogerka Kana Tomašević za vas izabrala omijene trendove i priredili ovaj svojevrsni vodič koji sledi u nastavku.

Biciklističke pantalone

Stari – novi trend i dalje je na snazi, a reč je o biciklističkim. Ovaj modni trend je nastao krajem devedesetih, a prva ga je „vratila“ Kim Kardashian, kada je predstavila nove kreacije iz kolekcije njenog muža. Međutim, biciklističke nisu samo modni hir Kim Kardashian, već su pravi trend za kojim već par sezona luduju žene širom sveta. Sve su popularnije, kako na modnim pistama, tako i u street style kombinacijama, a ovog proleća najveći hot u kombinaciji sa njima su duksevi, koji su takođe u proteklom periodu doživeli ogromnu ekspanziju. Poznate dame nose biciklističke sa duksevima, majicama, oversized sakoima i jaknama, sa masivnim patikama i štiklama.

Cvetne haljine

Romantični stil odevanja se vratio na velika vrata. Volani, nežne boje, cvetovi na haljinama, košuljama, suknjama, jaknama. Predlozi sa Nedelja mode, između ostalog, su da ove sezone budete lepršave i vesele u cvetnom printu. Haljine, odela, suknje, sakoi ili košulje – na vama je da izaberete, ali nemojte propustiti priliku da ponesete ovaj dezen. Naš favorit su haljine, sa kojima je ženstvenost zagarantovana. Haljine ističu figuru i čine da se osećamo poželjnima. Setite se samo starih diva iz Hollywood-a i crno- belih filmova. Iako se cvetni dezeni automatski povezuje sa toplijim vremenom, oni se, zapravo, mogu kombinovati tokom cele godine. Cvetne haljine pomalo nadahnute sedamdesetim godinama su veliki hit ove sezone, a možete da ih nosite na nekoliko načina: uz čizme, štikle ili baletanke. Šta god da odaberete, nećete pogrešiti. Kao i svaki šareni komad, cvetnu haljinu kombinujte sa jednobojnim komadima, a ukoliko ste baš hrabre pokušajte da ga kombinujete sa drugim printom. Cveće na haljinama je univerzalni simbol ženstvenosti, stoga se prepustite veličanstvenom cvetnom dezenu i pustite vašu unutrašnju sreću da cveta kroz vašu garderobu!

Šljokice u svakoj prilici

Kako početi prolećnu sezonu, ako ne šljokicama? Iako je novogodišnja euforija ostala iza nas, izgovor da budete izuzetne, fantastične i bajkovite nije potreban, kao ni opravdanja za izostanke sa posla dok boravite u shopping centrima. Nosite svetlucavo bez obzira na godine! 20, 30, 40+, što da ne? Ukažite na moć nošenja odabirom jedinstvenih komada od štrasa. Preporuka dolazi iz kuće Guess, iz njihove nove kolekcije rađene u saradnji sa svetskim idolom tinejdžerki, Jennifer Lopez. Svetlucavost šljokica asocira na magiju, svet mašte, boginja, vila, čarobnjaka. Po našem mišljenju, šljokice predstavljaju savršen omaž atmosferi u kojoj se odvija magija pokreta, igra svetlosti, ali i senzualnih pogleda koji izazivaju čežnju. Isto tako, suvereni su simbol glamura, svetlosti i svečanosti. Iako je period šljokica, disko kugli i prazničnog raspoloženja iza nas od nas, smatramo da ovakve komade možete nositi tokom cele godine i u različitim prilikama. Uz jednu ovakvu kombinaciju svetlucavih komada izgledaćete stylish, sexy, ali istovremeno i cool.

Kosa: Filip, Sophie’s Beauty Line

Styling: Guess, Fashion & Friends

Patike: Trussardi, butik “Firma”

Čizme: iBlues

Fotografija: Božo Žunjić

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ