MODNI TRENDOVI     15.07.2020.

Poznate dame obožavaju kreacije Suzane Perić

Suzana Perić je definitivno jedna od omiljenih domaćih dizajnera naših poznatih ličnosti. Osim toga ova popularna dizajnerka je neko čije su kreacije odnele brojne pozitivne komentare na nedeljama mode u Milanu.

Osvojila je nagradu za najboljeg internacionalnog dizajnera patforme Mad Mood na Nedelji mode u Milanu 2019, a njene revije nalaze se na najgledanijem modnom YouTube kanalu Fashion Channel „rame uz rame“ sa revijama najpoznatijih svetskih dizajnera.

Glumica Jelena Gavrilović koja važi za jednu od najlepših i najbolje odevenih poznatih dama sa naše javne scene vrlo često nosi kreacije Suzane Perić.

Pored Jelene, voditeljka Jovana Jeremić sa svojom posebnom energijom, a za svoju uredničku emisiju često bira komade ove popularne dizajnerke. Takođe i voditeljka Sanja Marinković je obožavateljka rada Suzane Perić.

Da Suzanine kreacije ne biraju samo prelepe dame iz Srbije, dokaz je da ih nosi i supruga ambasadora Italije, gospođa Alessandra Lo Cascio, kao i prelepa misica iz Hrvatske Barbara Ljiljak.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ