URADI SAMA     16.04.2020.

Preporuka i pravilan način nanošenja parfema

Mirisni trag je faktor na osnovu kojeg ostavljamo bolji utisak. U ponudi ima mnogo parfema, zato su i dileme neizbežne. Koji  je za leto? Da li ima previše jak miris? Dok kupujemo parfem, mnogo pitanja prođe nam kroz glavu. Zato za vas  izdvajamo provereno dobre i kvalitetne  parfeme.

nanosenje parfema

Jean Paul Gaultier – Scandal By Night

Ovaj parfem je odraz slobodnog duha. Njegov miris spada u orijentalno-cvetne mirise.Gornja nota je med. Srednja nota su kruška i trešnja. Donja nota je vinala.

Carolina Herrera – Good girl

Ako želite da poručite svetu ,,Tako je dobro biti loša!“, ovo je pravi parfem za vas. Jedinstvena bočica, u obliku crne salonke , oduzima dah pri prvom susretu.  Gornja nota je kafa. Srednja nota su  jasmin i tuberoza. Donja nota su  pržena tonka i kakao.

Sergio Tacchini –  Fantasy Forever

Ovaj parfem nije nov na našem tržištu, ali to vas neće sprečiti da ostavite trag  blistavosti i ženstvenosti.  Gornja nota su bergamot, borovnica i divlja ruža. Srednja nota su jasmin, sandalovo drvo i ekstrakt belog kedra. Donja nota su mošus, mahovina i vanila.

nanošenje parfema

Coco Mademoiselle

Specifičan, jak miris, različitih vrsta cveća opiće vas pri prvom kontaktu. Ovaj parfem je  favorit među damama. Gornja nota su  bergamot i pomorandža. Srednja nota su  jasmin i  ,,jutarnje latice ruže”. Donja nota su pačuli, vetiver, vanila i beli mošus.

“Kada treba da stavljam parfem?” pitala me je jedna mlada žena. Moj odgovor bio je: “Onda kada želiš da budeš ljubljena”–  Coco Chanel.

Parfem nemojte stavljati u količini da se osoba pored vas onesvesti!  Pokušajte da pronađete meru.  Parfem možete staviti i na kosu! Ako je kosa suvu, preporučuje se da ga prvo  naprskate na četku za kosu. Ne stavljajte parfem na mestu gde imate nakit, jer se tu koža znoji više nego inače.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ