RASKID     16.02.2017.

Prevara: Da li je treba priznati partneru ili ne?

Sudeći već i po naslovu, veoma škakljiva tema, zar ne?

Prevarili ste. Desilo se. Šta činiti sada? A tako ste bili ubeđeni da vi niste skloni tome. Da je nemoguće vama da se desi. Greška je učinjena, a šta je dovelo do nje, više i nije toliko bitno.

Mnogi faktori poput loše komunikacije, nepoštovanja, odsutnosti partnera, monotonog seksualnog života ili čak i osvete mogu dovesti do ovog nesmotrenog čina.

Odlučili smo da vam kroz  iskustva i stavove drugih približimo šta biste zapravo mogli da učinite, ako dođe do toga. Nadamo da ćemo vam pomoći.

Kristina (22)

Mislim da nikada ne treba prevariti partnera, a ako se to već desi, ne bih priznala. Ali, bih se preispitala zašto sam to uradila. Jer, mislim da prevara pored partnera koji ti naizgled odgovara dolazi iz nekog nezadovoljstva ili većeg problema.

Miloš (25)

Nikada mi se to nije desilo. Ali, ako se desi, treba priznati, ne treba praviti budalom osobu sa kojom si, jer apsolutno niko to ne zasluzuje.

Milana( 21)

Ako i posle toga vidiš budućnost veze, da, i uvek da! Ako misliš da se to samo jednom desilo,  pa bilo i prošlo, a oćutiš, veza što bude bila dublja i jača, savest će te u jednom momentu stići. Ako te ne stigne, onda nije ljubav.

Miodrag (22)

Smatram da prevaru treba prećutati osobama, do kojih ti je stalo. Jer, nisu zaslužile da im lomiš srce, samo treba raskinuti što pre nakon tog čina. Zato što veza posle prevare nema budućnost.

Sandra (26)

Kako želiš prema tebi neko da postupa, tako i ti prema njemu. Ako si već prevario partnera, treba priznati. Kakav god ishod bio. Pošto kada si bio dovoljno ‘veliki’ da to uradiš nekome iza ledja, ona stani iza svojih postupaka.

Goran(30)

Imao sam situaciju gde sam prevario devojku, jednom, dok sam bio pod dejstvom alkohola. Glupost čista, nevažna. I, nikada joj nisam priznao, jer ne verujem da bi mi oprostila. Tako da, ako vam je stalo do nekoga, ostavite tu grešku iza sebe.

Nikolina( 28)

Čim si prevario osobu, znači da tvoja osećanja prema njoj više ne postoje. Ako ne želiš da je povrediš, raskini, ne zavlači je. Jer, ko jednom prevari, opet će.

Stefan (36)

Svako bi se od nas složio da to ne može da bude ništa drugo sem greška. I da, greške treba priznati. Ako vas ta druga osoba koju ste prevarili voli, oprostiće vam ako se iskreno kajete. Tako da, svakako priznajte.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ