ZABAVA     04.05.2020.

Prijatan ukus jagode za bolno grlo

Bolno grlo je sastavni deo života i roditelja i dece. Iako znamo da će nas nekad zaboleti grlo, nikad nije zgodan momenat i uvek nas zatekne. Bez pravila gde smo, koje je godišnje doba, šansa da virusi i bakterije osvoje grlo uvek postoji. Srećom postoje odlična sredstva koja umiruju bolno grlo i crvenilo.

Zašto boli grlo?

Zato što su virusi i bakterije uvek tu, oko nas. Lebde u vazduhu, prenosimo ih i širimo nesvesno, vrebaju sa površina. Zahvaljujući dužem boravku u zatvorenom prostoru, u kome uvek postoji neko ko je nosilac “izazivača”, oni se prenose na skoro sve. Upravo zato je neophodno čuvati svoj imuni sistem da bi bio otporan na te napade.

Kako da ublažimo bol?

Najbolje je protiv bola i infekcije grla delovati na mestu gde imamo simptome. Zato su uvek preporuka broj jedan preparati koji se koriste lokalno.

Za sve devojčice i dečake od 4. godine i starije naša preporuka je Junior angin®..Otopite jednu lozengu, 3 puta dnevno. Lozenge imaju fenomenalan ukus krema od jagode, a pomoći će vam da vas grlo manje grebe i boli. Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom

Kako bi upala ždrela trajala što kraće potrebno je unositi dosta tečnosti u vidu supa, čajeva i preparate za jačanje imuniteta. Super je da znate da Junior angin® sadrži cink koji je takođe odgovoran za jak imunitet.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ