MODNE VESTI     25.05.2021.

Priznato ime u svetu mode i naš modni urednik Josip Grabovac osvaja i Dubai

Priznato ime u svetu mode i naš modni urednik Josip Grabovac, osvaja i Dubai . Naime, Josip Grabovac je dobio nagradu u Dubaiju na platformi Vie Dubai Fashion Week 2019. godine za najčitaniji blog u Emiratima gde su mu se i otvorila vrata toga tržišta. Osim što je ostao u dobrim odnosima sa čelnim osobama , oni su nastavili da prate njegov rad i tako je došla i prva ponuda 2021 godine u januaru.  

Kako kaže Josip detaljno je proučio ponudu,  uslove i tako nakon 5 meseci doneo i detaljnu odluku gde je i potpisao ugovor sa Emiratima, Vie Dubai Fashion Week na jednu godinu kao PR – consultant za Evropu. Osim tog ugovora tu je i ugovor za scouting za evropske zemlje za tu platofrmu, gde daje mogućnost svim zainteresovanim brendovima njihovo predstavljanje na istoj.

Naš modni uredni trenutno odmara u rodnoj Hercegovini , očekujemo ga i u Beogradu gde ga veže jako puno saradnji iz prošlosti i naravno budućnosti sa dizajnerima koje vodi u septembru na platformu Emerging Talent Milano gde živi i radi .
Na nama je da očekujemo jako puno novosti i ekskluzivnih vesti iz Dubaija koje ćemo prenosti preko našeg portala. 
Naglašavamo da Josip ide 30 juna, tj sledeći mesec, a sami event se održava prvi , drugi i treći jul 2021 godine. 
Srećno našem uredniku. 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ