LEPOTA     31.03.2018.

Proizvodi koje koriste modeli i zvijezde Hollywooda stigli i kod nas!

Lijepa i njegovana kosa je san svake djevojke. Poznati modni brend Balmain obradovao je dame i ponudio liniju svojih proizvoda koji su namijenjeni njezi kose. Ovi proizvodi dostupni su samo vrhunskim modelima i koriste je u najboljim frizerskim salonima. Ovi fantastični preparati će vašu kosu učiniti nestvarno lijepom.

Pjene za kosu, lak za čvrsto fiksiranje, hidrantni sprejevi obogaćeni proteinima svile i argan uljem, parfemi za kosu, čak i linija alata za stilizovanje kose (češljevi, četke, prese)… Sve je tu! Mirisi su voćni i cvjetni, a pakovanja su u prepoznatljivom Balmain stilu. Ovaj brend vjeruje da bi trebalo nositi kosu kao krunu i poručuje da njega kose nikada nije bila tako luksuzna, a njihovi preparati za njegu kose će učiniti da i vaša kosa sija poput modela iz reklamne kampanje.

Kombinacija mode i ljepote je formula koja uvijek uspijeva. Paleta ovih sjajnih proizvoda dostupna je u salonu „Femme Fatale“ u Budvi, a na ovom linku možete pogledati i dio ponude: https://www.instagram.com/p/Bg0v-E9j62B/.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ