PREDUZETNICI     28.01.2022.

Proizvodi koji zadovoljavaju nepce svakog ljubitelja domaće hrane, “Kao zdravlje”

Hrana koju odlučimo da jedemo može manipulisati našim crevnim zdravljem, hormonima pa čak i našim moždanim funkcijama. Prednosti zdrave ishrane počinju se pojavljivati i na našim telima nakon samo 20 minuta od tog prvog zdravog ugriza.

Hrana kao zdravlje

Zdrava ishrana je baza zdravog života. Ukoliko ste nekada u životu primenjivali određene zdrave navike zarad boljeg osećaja u organizmu, pri tom ne pazeći šta jedete, onda ste sasvim sigurno shvatili kako nedostatak pravilne ishrane ne može baš ništa da nadomesti.

Upravo su to prepoznala tri mladića koja su želela da stvore hranu koja je potrebna kao zdravlje, a koja će zadovoljiti nepce svakog ljubitelja domaće hrane.

Miloš, Ivan i Aleksandar rodom su iz podnožja Kopaonika i u želji da očuvaju tradicionalne recepte njihovih porodica, pokrenuli su prodaju proizvoda koji će vašem domu biti potrebni Kao Zdravlje. Stvarajući asortiman proizvoda, kao i sam naziv i brend, momci su se vodili narodnom izrekom da Zdravlje na usta ulazi i iz tog razloga mislili su o svakom detalju, kako bi vama dostavili samo najkvalitetnije i lekovite sastave proizvoda.

Proizvodi pripremljeni uz mnogo ljubavi i pažnje

U pitanju su Kao Zdravlje proizvodi od 100% prirodnih sastojaka. Svi plodovi su gajeni i pripremljeni uz mnogo ljubavi i pažnje, a sve to u cilju da kako svom domu, tako i vašem dostave što veći broj organskih proizvoda. U Kao Zdravlje ponudi se nalazi nekoliko lekovitih, a preukusnih voćnih vinamatični sokovisirupi slatka. Tu su i kašasti sokovi za najmlađe, i one koji se tako osećaju. Za sladokusce imaju još nešto, a to su domaći džemovi pekmezi od nekoliko slasnih voćki. Njihov kavijar – ajvar ćete pronaći u ljutom i blagom intenzitetu ukusa, takođe i raznovrsnu testeninu od spelte i brašna od lekovitih žitarica. Kao ponos Kopaoničkog kraja spremili su za Vas 100% prirodne sireve spremane po tradicionalnoj recepturi. Med i druge proizvode od meda, kremice, balsame, kao i čajeve i lekovito bilje, kao i sve ostale proizvode pronaći ćete klikom na PRODAVNICA (linkovano). Baš tu možete pogledati kompletnu ponudu Kao Zdravlje proizvoda, poručiti i svakodnevne obroke obogatiti domaćim ajvarom, džemom, vinom, sirem ili pak dočekati goste sa malo slatka na stolu.

Med i prirodna kozmetika od meda

Kao Zdravlje prirodna kozmetika od meda, propolisa i lekovitog bilja predstavlja selekciju najkvalitetnijih proizvoda i preparata koji se ručno izradjuju od najkvalitetnijeg meda, propolisa i lekovitog bilja koje se može pronaći na padinama Kopaonika. Koristeći znanje tehnologa, hemičara i dermatologa sa dugogodišnjem iskustvom u proizvodnji prirodne kozmetike iskoristili smo prirodne blagodeti meda i propolisa na zdravlje ljudi. Fokusirali smo se pre svega na kozmetiku za negu kože i lica kod žena kako bismo pokrili one najosetljivije delove gde se inače javlja i najviše problema. Rezultati koje smo dobili prilikom testiranja i primene su nam najbolja referenca koja nas preporučuje svima koji žele sebe i svoje telo da nagrade sa proizvodima koji su 100% prirodni i zdravi.

O benefitima meda na zdravlje nepotrebno je i da pišemo, a i njegova lekovita svojstva su daleko poznata. Zahvaljujući vrednim pčelicama ovaj brend predstavlja široku paletu Kao Zdravlje proizvoda od meda spakovanih u specijalne teglice koje čuvaju lekovitost i vrednost. 

Proizvodi bez šećera

U procesu stvaranja brenda i biranja proizvoda za njihovu e-prodavnicu, vodili suračuna da sastavi svih proizvoda budu 100% prirodni. Sada, osluškujući vaše potrebe, stvorili su i proizvode koji su 100% čisto voće, bez trunke šećera! U njihovim asortimanu pronaći ćete pekmez od kajsija, pekmez od šljiva, džem od malina i čak šest matičnih sokova koji u svom sastavu imaju samo voće. Ovi proizvodi se posebno preporučuju ljudima koji boluju od dijabetesa ili su na posebnoj ishrani iz određenih razloga, kao i ljudima koji striktno vode računa i konzumiranju isključivo proizvoda bez trunke šećera.

Više detalja o proizvodima i celokupnu ponudu možete pogledati na linku ispod

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ