JollyWoman

PROLEĆNI DETOX organizma specijalno za svaku osobu

Spa i fitness Detox
12.03.2020.

Nikad lakše do zdravlja i lepog tena! Detoks organizma i njegovo čišćenje uvek povezujemo sa ispijanjem sokova određni broj dana. To nije daleko od istine, ali postoje bitne činjenice i saveti kada je u pitanju pravilan i zdrav detoks.

Morate znati da nije svaki sok za sve i da ne možete samo uzeti raspored i recepte sokova sa interneta i uraditi čišćenje i izbacivanje toksina iz tela.

Upravo pravi, zdravi detoks možete dobiti u novootvorenom D’JUS baru i restoranu u Beogradu, na adresi Maršala Birjuzova.

D’JUS nudi  Detoks paket, precizno osmišljen i objašnjen, sa mogućnošću poručivanja sokova, te ćete uz njegovu pomoć lako i brzo uspeti da izvršite čišćenje i opravak svog organizma!

Enzimi, vitamini i minerali ostaju netaknuti u namirnicama, zahvaljujući vrhunskom kvalitetu i najboljoj tehnologiji, tako da su benefiti po zdravlje neosporni, ali neuobičajen i predivan ukus svih proizvoda će vas toliko oduševiti da će vam u potpunosti zameniti želju za bilo čim nezdravim!

Pored toga što su ukusni, detoks sokovi ne opterećuju telo i sadrže savršenu kombinaciju sastojaka za detoksikaciju, rok trajanja soka je 5 dana, što znači da su oni uvek sveži i da se nikad ne obrađuju.

Već danas krenite po vašu dozu zdravlja i pametnih odluka i uverite se da uz ponude D’JUS BAR zdravo svakako može biti i ukusno. Očistite svoj organizam pred prolećne dane i krenite sa zdravim navikama. 

Deteljnije informacije u vezi sa Detox programom, benefitima za svaki sok pojedinačno i ponudi hrane mozete dobiti na sajtu www.d-jus.com, Instagram stranici djus.belgrade ili putem telefona 011/2635-496 D’JUS i DETOX Hotline 069/4400-828.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!