LICE     23.02.2020.

Prolećni noviteti u šminkanju!

Šminka je tu da istakne na našem licu ono što je najlepše, nemojte je koristiti tako da menjate lični opis ili da svoje lice opterećujete „teškim“ proizvodima. Ovog proleća će i te kako doći do izražaja prirodan izgled i nega, pa možete slobodno da zaboravite na izraženo konturisanje, velike količine pudera, hajlajtera itd. A, definitivno, ono što će obeležiti predstojeće prolećne dane jesu vesele boje!

Kakvi nam to trendovi dolaze?

Crveni smokey eye

Ako ste ljubitelj ovog načina šminkanja, onda će vam se sigurno svideti i u kombinaciji sa crvenom, jer je pogled neodoljiv!

Ajlajner u pastelnim bojama

Crni ajlajner ovog proleća možete da odložite i nabavite za sebe neki u pastelnoj ili beloj boji. Na nežan način istaknite vaš pogled!

Sređene i jake obrve

Iako je kod nas, trenutno, zavladao trend „bushy“ obrva, neće dugo potrajati. Već za mesec, dva biće potrebno da svaka dlačica bude na svom mestu, kada su obrve u pitanju.

Pink ruž u jarkim nijansama

Roze karmini u svim nijansama su vrlo zastupljeni kod dama, ali ovoga puta se izdvajaju intenzivnije nijanse, pogotovu za večernje prilike. Ukoliko ne možete da se odlučite za vašu nijansu, odaberite toplu ružičastu sa plavim podtonom — ona dobro izgleda na svima.

Neon senka u unutrašnjim uglovima oka

Uzmite na vrhove prstiju malo neon senke, utapkajte je na unutrašnji deo kapka i spremni ste za dobar provod!

Ombre od upadljivih senki

Imate želju da budete baš primećeni? Onda je ovaj ombre idealan za vas! Mi vam preporučujemo da koristite zlatnu, žutu i narandžastu boju.

Suptilni stain na usnama

Odličan za dnevne varijante šminke! Ovaj trend podrazumeva da nežno natapkate vaš ruž za usne, bez izraženo definisanih ivica.

3. Roze, plava ili zelena maskara

Igrajte se sa vašim trepavicama, zašto bi one uvek morale da budu crne? Nanesite maskaru u nekoj drugoj boji! Možda će delovati neutralnije, ali ne manje efektnije.

Suprotne nijanse na očima

Ukoliko volite da rizikujete i eksperimentišete, onda će vam se ovo sigurno svideti. Odaberite dve potpuno različite boje, jednu možete staviti na gornji, a drugu na donji kapak.

Ajlajner više ne mora da prati liniju trepavica!

Neka vaš izgled postane zanimljiviji uz ovaj trend! Izaberite omiljenu boju ajlajnera i iscrtajte željenu liniju na kapku, kao što je prikazano na slici. Bez mnogo truda ćete postići neobičan look.

Roze rumenilo

Kako je ove sezone akcenat na prirodnoj lepoti, a za one hrabrije tu su i neobične kombinacije boja, potpunio je očekivano da i rumenilo u roze boji postane aktuelno.

Akvarel boja senke

Tako izgeda sofisticirano i sanjalački! Ne morate koristiti samo jednu boji, možete kombinovati tri – za unutrašnji, centralni i spoljašnji deo kapka.

Šljokice i sjaj

Šljokice će biti nezaobilazni detalj na vašem očima! A, takođe, vreme je da se i usne zasijaju, pa će akcenat sa mat ruževa preći na sjajeve za usne.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ