VESTI     24.02.2018.

Provedite dan ugađajući sebi!

Čak i dobro organizovane osobe koje postižu mnogo toga umiju da zapostave stanje svog tijela, duha i uma. A bez ova tri elementa ne možemo biti srećne i ispunjene ličnosti. Iz tog razloga, osim dobrog sna, ishrane i rada na sebi, s vremena na vrijeme je potrebno da ugodite sebi i počastite se malim beauty ritualima koji život čine slađim.

Kada odučim da dan provedem ugađajući sebi, tu je predivni salon „Femme Fatale“ u hotelu ,,Tre canne“ u Mediteranskoj ulici u Budvi, gdje na jednom mjestu možete naći i dobiti sve što je potrebno jednoj dami u dijelu frizerskih, kozmetičkih i estetskih usluga, kako bi bila zadovoljna, lijepa i uspješna. Salon ljepote za svaku ženu predstavlja mjesto gdje uživa i spaja lijepo, zdravo i korisno, a dame koje su njihovi klijenti ovdje zaista uživaju i osjećaju se posebnim. Ovdje, ženama je ponuđen kvalitet, pristupačne cijene i profesionalizam.

Naravno, uvijek prvo počinjem od kose, jer je lijepa i zdrava kosa naše prirodno bogatstvo.Dani toplih, pletenih kapica i trendi zimskih šešira su tu, ali to ne treba da bude razlog za lošu frizuru! Ko god je jednom dostigao savršeno glatku i pravu kosu, teško će se odreći tog osjećaja. Nagle promjene temperature, hladan i suv vazduh, zagrijane prostorije… Sve to i još mnogi drugi faktori doprinose isušivanju kože i kose, pa ih je potrebno dodatno zaštititi i njegovati. Svakodnevna njega i pravovremeno uklanjanje problema čim se pojave od velike su važnosti u održavanju prirodne ljepote zdrave kose. U salonu „Femme Fatale“ možete izabrati jedan od niz tretmana koji će oporaviti vašu kosu i vratiti joj sjaj.

Meni je master Danijel preporučio Fusio Dose, personalizovani tretman kose, koji se razlikuje od osobe do osobe. Iz čega će se vaš tretman sastojati, zavisi isključivo od kose na kojoj se radi tretman. Prvo se radi dijagnostika kose, pomoću „Kerastase“ kamere za utvrđivanje stanja vaše dlake i skalpa, na osnovu čega se biraju odgovarajući preparati. Nakon postavljene „dijagnoze“, uzima se bočica odabranog koncentrata i miješa sa boosterima, nakon čega se dobija homogena smjesa, odnosno fuzija, koja se nanosi na opranu i peškirom prosušenu kosu. Nakon nanošenja, sadržaja bočice, prelazi se na temeljnu masažu i češljanje kose, a sve kako bi kosa bolje upila fuziju. Osim idealno odabrane frizure i najnovijih savjeta o njezi kose, vrlo je važno da se ulaskom u beauty salon osjećate jedinstveno, ugodno i opuštajuće. U tome će vam zasigurno pomoći pranje kose i masaža vlasišta i glave. Ovdje posebnu pažnju poklanjaju tom kratkom, ali važnom i ugodnom ritualu. Nakon masaže, kosa se umotava u foliju i drži pod klimazonom nekih 20 minuta, za što bolji učinak. Osim toga, Danijel je uvijek raspoložen da vam da korisne savjete za njegu kose.

Svaka žena je jedinstvena i lijepa. Ne postoji savršena žena, žena bez ijedne mane. Što se lica tiče, manje mane mogu se lako ispraviti pravilnim make – upom, i to u tolikoj mjeri da mogu postati i prednosti. Šminkanje je vrsta umjetnosti, a za umjetnost nijesmo sve rođene. Ja, recimo, nijesam, ali šminkanje je nešto što obožavam i u čemu zaista uživam, a i poznato je da nijesam pristalica teorije „No make – up is best make – up“, nekako mi je folirantska. Gotovo svaka žena voli da bude najbolje izdanje sebe i gotovo svaka je pravila greške pri šminkanju. Kada ste mladi ne možete previše pogriješiti jer naprosto dobro izgledate, pa vam je oprošteno ako nanesete premalo ili previše šminke. Međutim, s godinama i naša koža stari, a pogrešnim šminkanjem itekako možemo „nabaciti“ svom izgledu još koju godinu. Šminkanje mi je oduvijek bilo interesantno, ali avaj kad mi ne ide. Zato se, za moj make – up, ovog puta pobrinula divna Anđela, koja je make – up osnove učila kod mastera svog zanata: Dušana Lazića Laze. Dovoljno je da se prepustite njenom umijeću i kvalitetnim proizvodima koje koristi, kako bi vašu ljepotu učinili još perfektnijom. Garantujem da ćete plijeniti gdje god da se pojavite, nevezano za to da li ste se opredijelile za dnevnu ili večernju šminku!

I tako, dan zaista brzo prođe, a vi ste, ovako sređene i dotjerane, spremnije za sve izazove koji vas čekaju!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ