KULTURA     12.12.2016.

Prva Mannequin Challenge pozorišna predstava u Srbiji

Na sinoćnjem izvođenju predstave ,,Izuj se“, glumci popularne beogradske pozorišne trupe Ludum Ludum, iznenadili su publiku svetskim hit postupkom Mannequin Challenge.

U nedelju 11. decembra, pred punom salom večernje scene pozorišta Pinokio, na polovini predstave ,,Izuj se“, glumci su iznenada prekinuli radnju predstave tako što se ceo ansambl ,,zaledio“. Naglo se upalilo svetlo u publici, a predstava se potpuno zaustavila. Na sceni se pojavio mladi reditelj Petar Ristovski, sin našeg velikog glumca Lazara Ristovskog, koji je sa kamerom u rukama prošetao između zaleđenih glumaca i snimio ih zajedno sa publikom.

Posetioci su sa oduševljenjem pozdravili postupak Mannequin Challenge-a mlade ekipe trupe Ludum Ludum. Pogledajte ovde kako je to izgledalo.

Petar Ristovski, koji je ujedno i reditelj predstave ,,Izuj se“ rekao je da se ekipa trupe Ludum Ludum bavi novim formama već četiri godine, tokom kojih su učestvovali na mnogobrojnim pozorišnim festivalima gde su se upoznali sa svetskom pozorišnom scenom. Pošto se publika oduševila postupkom Mannequin Challenge-a,  mladi reditelj govori kako veruje da će na sledećim izvođenjima predstave, uspeti da zaledi pored ansambla i publiku.

Sledeća predstava će biti 26.12 sa početkom od 20h na večernjoj sceni Dečijeg kulturnog centra, u Takovskoj.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ