SAVETI     16.01.2021.

P…S… stil za USPEŠAN BIZNIS

Biznis osim što zahteva dosta ulaganja u sebe, vremena, ali i finansija, zahteva i dobar stajling. Uspešna žena lider mora da ima adekvatan biznis dres-kod, ali da ne pravi modni kompromis. Za vas smo izdvojili kako treba da izgleda stil za uspešan biznis.

Kompletno odevanje je P…S… fashion.

Karirano kao nepogrešiv dezen

Karirano se uklapa u biznis stajling svake sezone. Deluje ozbiljno, otmeno. Odlično ćete uraditi ako je kombinujete sa klasičnim komadom poslovne garderobe –košuljom – pa na kraju dodate dobru obuću.

Rolka pruža ugodnost

Rolka je veoma poželjan komad garderobe tokom svežijih dana, bez obzira na prilike. Veoma funkcionalna, pomoći će vam da se osećate veoma ugodno i tokom najsvežijeg dana, a ujedno vam može pomoći i da prikrijete tragove starenja, koji mogu biti veoma vidljivi na predelu vrata. Ako kombinujete uz vanvremenske biznis pantalone i ovaj prelepi prsluk vaš poslovni stajling će biti fenomenalan.

Koža ide uz modernu damu

Možda bi većina rekla da su kožni materijali izdvojeni za neformalne prilike. Međutim uz dobro odabrane komade sa kožnim materijalima, posebno crne boje možete izgledati veoma profesionalno i otmeno. 

Birajte klasične, elegantne modele ravnih linija koji mogu biti i na kopčanje kada su jakne i sakoi u pitanju, a umesto uvek proverene suknje, birajte kratke široke pantalone i tako vašoj profesionalnosti dodajte dozu modernog.

Modni detalji kao doza samouverenosti

Svi će se složiti da žene posebnu pažnju daju modnim detaljima, ali ništa manje na njih pažnju ne obraćaju i muškarci. Poznato je da je kako i inače, tako i u poslu prvi utisak veoma bitan, zato pažljivo birajte prvi stajling. Ako vašem sigurnom stajlingu za prvi sastanak, poput pantalona i košulje želite da dodate i neki moderan, zanimljiv detalj i tako date osećaj samouverenosti, sigurnosti onda se odlučite za ovakve pojase.

Fotografije i ” Stil za uspešan biznis” predlozi p.s.fashion

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ