LICE     24.04.2020.

PUDER OBRVE: Prirodni izgled obrva zahvaljujući trajnoj šminki!

Trajna šminka nikada nije gubila na popularnosti. Lepo popunjene obrve, doprinose lepšem izgledu lica, a i oslobađaju vas korišćenja senki ili olovaka za obrve.

Prednost puder obrva

Tehnika puder obrva zaživela je i u Srbiji.  Ona nema nikakve negativne posledice, odnosno nema krvarenja, niti ožiljaka, proces je gotovo bezbolan.

obrve sminka

Puder obrve se rade tako što se ,,zagrebe“ površinski sloj kože i unosi se željena boja. Ona će biti intezivna, ali nakon  pet dana smanjuje se do 50%.  Nakon tretmana, crvenilo je normalno,  već sutradan nestane.  Osim crvenila, perutanje je deo procesa, kako biste dobili pravu boju.

Kada je vreme za prvu korekciju?

Nakon tri nedelje, radi se prva obavezna korekcija.  Kada prođe mesec dana od prve obevezne korekcije, tada ćete videti pravi rezultat. Trajnost urađenih obrva je od godinu do dve godine, to najviše zavisi od važe kože.

obrve sminka

Još jedna prednost je što ova tehnika odgovara gotovo svim ženama. Osim toga, obrve vremenom neće dobiti plavu ili crvenu boju, jer kada prođe gore navedeni period, one će postepeno spadati.

Uz ovu tehniku izgledaćete prirodno, kao da ste se našminkale.

Uklanjanje tetoviranih obrva pre tretmana

Ako imate već urađene obrve, pritom su one debele i lošeg oblika, verovatno niko neće prihvatiti da vam preko toga radi puder obrve. Tako nešto je nemoguće, osim ako pre toga ne odete na lasersko uklanjanje pigmenta.

Dobro razmislite kod kog artista idete, i naravno, dobro pogledajte ranije radove! # trajna šminka # trajna šminka

Ako volite zanimljive citate, fotografije, ZAPRATITE naš Instagram profil i uvek budite u toku sa aktuelnostima na našem portalu: JollyMagazin

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ