PUTOVANJA     13.08.2020.

Putovanje za dvoje: Mesta koja parovi moraju posetiti!

S obzirom na to da teška situacija u državi još uvek traje, paznju usmerite na vašeg partnera, izolujte se i organizujte putovanje za dvoje. Ljubav se neguje na različite načine, a ovaj je jedan od njih. Odmah da naglasimo da putovanje ne mora da znači skupo, niti daleko da biste se prepustili strastima i uživali, bar, jedan vikend.  Šta čekate, pakujte kofere i krećite na putovanje za dvoje!

Jedna od destinacija koju vam nudimo za putovanje za dvoje je Perućac i Zaovinsko jezero, dva veštačka jezera koja okružuju Taru.

putovanje je dobro za dusu

Koliba usred ničega

Ovo je pravo rešenje za sve parove, da se žene odvoje od serija i filmova, a muškarci od igrica. Možete posetiti Planinsku kolibu Previju na Zlatiboru.  Drvena kuća ima terasu sa koje posmatrate planine i jezero. Na Previji vas čeka samo trava i uživanje.

Ranč Platan Fruška Gora i Banja Vrdnik

Pravo mesto za putovanje za dvoje je ranč Platan. Brvnara sa kaminom, čist vazduh,  šetnju do Vrdničke kule, planinsko rekreativno jahanje, posetu fruškogorskim manastirima i sve to vas tamo čeka.

Perkov salaš na Fruškoj Gori privlači ljude domaćom sremačkom kuhinjom, rakijom višnjevačom i orahovačom.

Bungalovi na Drini

Ono što ovo mesto čini tako privlačnim jeste moćna reka na kojoj maltene stoje bungalovi. U obližnjim restoranima možete jesti po ne tako visokoj ceni (doručak 200, ručak 400 i večera 400 dinara).

devojka na reci

Beograd

Ne znamo da li će se stanovnicima Beograda dopasti ova ideja, ali pokušaćemo. Naime, nekada ne morate ići baš nigde, ako imate malu decu koju ne želite da ostavite ceo vikend, predlažemo sledeće.

Prespavajte i roštiljajte na Avali, uveče sa suprugom popijte času vina u uživajte blizu vašeg doma. 

Takođe,  na booking-u možete pronaći smeštaj za Avalu. Ili postoji druga opcija. Odvojite jedan dan za  vas bez da napuštate Beograd. Ujutru popijte kafu u najbližem kaficu, popodne prošetajte Kalemegdanom, uveče kupite kokice i nastavite šetnju kroz Knez Mihailovu.

Nekada je baš malo dovoljno da se opustite i budete srećni. Mi vam u svakom slučaju predlažemo verziju sa bar jednim noćenjem, kako bi vaš utisak bio potpun, jer uvek je lepo kada promenite destinaciju.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ