VESTI     24.10.2019.

PUTOVNIK – upoznajte leksikon putovanja!

Sigurno ste i vi kao školarac obožavali upisivanja u leksikone! Kako biste se osećali da sada pročitate ono o čemu ste pisali dečjim rukopisom pre 15, 20 godina? Omiljeni film, serija, nastavnik, školski predmet, dan u nedelji, najbolja drugarica, šta želim da pudem kad porastem, VMO (da li znate šta znači ova skraćenica?), gde želim da putujem, na put oko sveta povela bih… I dolazimo do suštine svake želje, počev od najranijeg uzrasta, pa do osobe kakva ste sada – konstantne potrebe da putujemo, istražujemo, otkrivamo, živimo!

Svakom putovanju prethodi dobra priprema i planiranje: istraživanje o destinaciji, popis putne apoteke, neophodnih dokumenata, stvari koje obavezno treba da se nađu u koferu… A na samoj destinaciji bezbroj i bezbroj “škljocanja” telefonskom kamerom, puno iskustava i doživljaja – bar 344 nove uspomene!

Vašim dragocenim iskustvima sa putovanja zabeleženim kroz kameru nije mesto u mobilnom telefonu – uradite fotografije i zalepite ih u Putovnik – leksikon putovanja u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Putovnik je izrađen od čvrstog unutrašnjeg papira visokog kvaliteta, a korice upečatljivog dizajna povezane su spiralom. Konceptualno kreiran kao must have za planiranje svakog putovanja, Putovnik ujedno i čuva vaše najdraže uspomene.

Putovnik svojim vizualnim identitetom portretiše sve ono što pravi putnik i jeste – avanturista uvek u potrazi za novim iskustvima, večiti optimista, temeljan u planiranju, ali i obožavalac svih onih nepredviđenih, sitnih zadovoljstava!  

Nik sadrži sekcije koje će vam olakšati planiranje i pakovanje za putovanje:

✔️ Informacije o destinaciji
✔️ Spisak neophodnih stvari i dokumenata
✔️ Podsetnik za putnu apoteku, osiguranje
✔️ Mesto za fotografije
✔️ Beleške
✔️ Mapu sveta
✔️ Stikere za mapu
✔️ Džep za stikere

Leksikon putovanja možete poručiti po PROMO ceni od 1490 RSD na Facebook stranici, a avanture Putovnika pratite i na Instagram – u: @putovnik_leksikon .

Putovanje je lepše uz #Putovnik !

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ