MODNE VESTI     17.08.2016.

Ralf i Ruso rajska kolekcija cipela za jesen/zimu 2016

Kada su devojke u pitanju jedno je sigurno-obožavaju visoke potpetice pa čak i onda kada se ne osećaju sigurno u njima. Kada tome dodate romantiku, snove i bajke dobijate formulu kojom je britanski brend Ralf i Ruso stvorio idealnu cipelu za sezonu jesen/zima 2016.

Metalni floralni motivi koji se poput bršljena obmotavaju  oko potpetice učiniće da zaboravite na sve moguće poteškoće hodanja u njima i da ih poželite kao stejtment komad barem u svom cipelarniku.  Kratke čizme, koje su poput slikarskog platna ukrašene detaljima u istom stilu, još jednom će vas podsetiti zašto je granica između mode i umetnosti tako tanka.  Posebno su atraktivni detalji u boji ružičastog zlata koje je ove godine doživelo svoj veliki povratak. I kao da dosadašnje verzije nisu bile dovoljno detaljne kreativni tim dodaje još mnoštvo novih sitnica koje će štiklu iz raja učiniti još poželjnijom. Tako su se osim cvetova u boji na salonkama našle, verovali ili ne, i male, narandžaste bubamare.

Pored apsolutnog oduševljenja i krajnje pozitivnih komentara, brend se susreo i sa onim manje prijatnim koji su ove detalje okarakterisali kao kič. Međutim, ono što ih definitivno odvaja od ove kategorije jeste sofisticiranost sa kojom je svaki detalj dodat na obuću čineći sa njom jednu ženstvenu celinu. I upravo zbog nesvakidašnjeg spoja ženstvenog i jako upadljivog momenta ove cipele sigurno neće biti za baš svako stopalo i stil, ali su jedan od najlepših trenutaka u inače jako glamuroznoj ponudi ovog luksuznog brenda.

I mada mnogi dizajneri cipela redovono eksprimentišu sa dizajnom, kako bi ponudili nešto novo i drugačije, podilaženje sitnim ženskim slabostima i njihovoj romantičnoj prirodi je uvek najsigurniji put do njihovog srca.  Ono što je posebno zanimljivo je da i kada bi Ralf i Ruso jednostavno ostali dosledni postojećim detaljima, bez ikakvih noviteta, ove cipele bi i dalje, opet i iznova, privlačile pažnju i bile deo ženskih snova. Oni, međutim, idu i dalje.

Buket cveća je tako demode, vreme je za sledeći nivo.

ralph-_-russo-aw1617-shoes-preview-13-thumb ralph-_-russo-aw1617-shoes-preview-20-thumb ralph-_-russo-aw1617-shoes-preview-21-thumb ralph-_-russo-aw1617-shoes-preview-23-thumb ralph-_-russo-aw1617-shoes-preview-24-thumb ralph-_-russo-aw1617-shoes-preview-33-thumb ralph-_-russo-aw1617-shoes-preview-35-thumb

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ