VESTI     23.01.2021.

Razlozi zbog kojih treba da eksperimentišeš

Poslušaj svoj unutrašnji glasić sa kojim se prepireš i prepusti se bar nekad onome što je drugačije. Drugačije ne znači i pogrešno. Jednostavno se usudi da se usudjuješ! Razlozi zbog kojih treba da eksperimentišeš

ee

Koliko vremena dnevno provedete u preispitivanju? Koliko u donošenju odluka? Vaganje, upoređivanje, i opet na kraju- zona komfora. A zapravo se van nje krije ono što vam nedostaje. Zapravo se baš van te zone komfora dešavaju nove, zanimljive stvari. Zdravo je ponekad rizikovati, jer jedino tako možemo da napredujemo.

Kad god mislite da znate svoje granice, preispitajte ih, jer ćete se iznenaditi. Postavite to kao takmičenje sa samim sobom. Budite uvek gladni, nimalo skromni u sopstvenom nadograđivanju i razrušite psihičke blokade.

mm

Šta li će reći okolina, dečko, prijatelji? Do kad ugađati okvirima onog što drugi smatraju ,,prihvatljivim“. Ofarbajte tu kosu, ošišajte se na kratko. Ako vam se nešto previše dugo vrzma po glavi, podsvest zapravo pokušava da šapne: Uradi nešto samo zbog sebe“.

Da li je eksperiment uspešan? U ovom slučaju, neuspešan je samo onaj koji niste napravili, jer svako iskakanje iz kolotečine donosi sa sobom određenu spoznaju i razrešenje.

Koji su tvoji razlozi zbog kojih treba da eksperimentišeš?

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ