KULTURA     12.11.2019.

REALNA PRIČA – Rediteljski prvenac Gordana Kičića

Poznati glumac Gordan Kičić našao se u višestrukoj ulozi – reditelja, producenta i glavnog lika u filmu Realna priča. Premijera njegovog rediteljskog prvenca zakazana je za večeras u Sava centru, a već od 14. novembra film će biti na redovnom repertoaru u bioskopima širom Srbije!

Realna priča – priča o svima nama

Gordan Kičić tumači glumca Veljka Radisavljevića koji ima brojne probleme na poslovnom planu i u privatnom životu, kao i problem sa prihvatanjem realnosti oko sebe. Glavni lik veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, te zbog toga često ima nesuglasice sa porodicom, kolegama sa posla, prijateljima ili slučajnim prolaznicima. U iščekivanju velike uloge koja će rešiti sve njegove probleme, Veljko počinje da gubi osećaj za realne probleme.

Kičić ističe da je inspiraciju za film pronašao u svakodnevnim situacijama iz stvarnog života i baš zbog toga veruje da će se gledaoci sigurno poistovetiti sa određenim likovima i prepoznati sebe ili ljude iz svog okruženja u brojnim situacijima.

Trostruka uloga prvi put u karijeri

S obzirom na to da se prvi put u karijeri našao u tri uloge istovremeno, glumac ističe da je sve dobro prošlo i da je ponosan na celu ekipu.

“Bilo je zanimljivo jer nisam imao priliku da radim sve te tri stvari u isto vreme. Tako da sam nekako morao tokom procesa da izlazim iz jedne u drugu ulogu, iz treće u prvu i tako dalje. Malo je bilo šizofrenično, ali je dobro prošlo. Čudno je iskustvo. Ponosan sam, ne samo na sebe, nego na ekipu koja je radila sa mnom, jer su me ispratili i u emotivnom, energetskom i idejnom smislu.”

Pored Kičića, uloge tumače i Nina Janković, Nebojša Cile Ilić, Branimir Brstina, Katarina Gojković, Vojin Ćetković, Dejan Lutkić, Svetozar Cvetković i Nenad Jezdić.

“Ovaj film je savršen spoj humora i drame. Oslikava realne odnose u društvu gde smo se svi otuđili. Ovaj film je pronašao način kako da u svakodnevnim stresnim situacijama pronađemo dozu humora”, ističe glumica Nina Janković koja u “Realnoj priči” tumači Veljkovu suprugu Jadranku.

Ovaj film ne smete propustiti! Vidimo se u bioskopu!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ