ARHITEKTURA I ENTERIJER     20.09.2019.

Renovirate ceo stan ili kuću, možda samo jednu sobu ili kupatilo? Ove 3 aplikacije će vam pomoći u tome!

Planirate da proširite životni prostor, osvežite terasu, renovirate kuhinju ili kupatilo? Bilo da radite sami ili ste unajmili profesionalnu pomoć, postoji veliki broj softverskih platformi koje će vam sve to olakšati.

1. „Sketch up make“

„Sketch up make“ je besplatna 3D softverska aplikacija koju možete pronaći na internetu. Funkcioniše na taj način da ćete imati pregled svih prostorija i prikaz kako se krećete kroz sve njih, ulazite ili izlazite iz jedne u drugu. Omogućava vam realan 3D prikaz, a opet toliko je jednostavna za korišćenje da možete da projektujete iako sve to radite samo iz hobija.

2. „Floorplanner“

On vam omogućava da dizajnirate i dekorišete prostorije u 2D ili 3D, što možete uraditi online bez potrebe da imate instaliranu verziju na računaru ili telefonu.

3. „Planner 5D“

Jedan od najboljih alata za dizajn vašeg doma. Omogućava vam da istražite i pogledate vaš rad sa realnim prikazom, kao i da koračate kroz prostorije sa sve vašim nogama na virtuelnom podu. Svi aspekti dizajna su promenljivi u smislu boja, oblika, teksture i kada ste završili sa planom, možete ga ištampati.

Takođe možete se okušati i sa alatima kao što su HomeByMe, Roomstyler 3D Home Planner ili Smart Draw. Sve besplatne verzije su prilagođene korisniku i idealne su za hobiste, dok napredne verzije mogu koristiti arhitekte, inženjeri, dizajneri…

Sad uz pomoć ovih aplikacija renoviranje može da bude vrlo zabavno! Uživajte u procesu!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ