LICE     22.09.2020.

Rešite se fleka na koži i ujednačite ten

Prema jednom istraživanju iz 2012.godine 8 od 10 žena brine o pojavi fleka na koži. Starenje, izloženost UV zračenju, hormonalni disbalans, inflamacija i ožiljci su nekada uzrok hiperpigmentacije, tačnije pojava fleka na koži. Na svu sreću postoji rešenje kako da ujednačite ten i rešite se hiperpigmentacije.

Depiderm linija proizvoda ima anti-inflamatorno i depigmentaciono dejstvo. Odabrani sastojci koji su vrlo efikasni u borbi protiv tamnih fleka.

Sadrži inovativni Cx Complex koji čini glicerinsku kiselinu, Uriage termalnu vodu, kombinaciju ekstrakta graška i sukroze i naravno vitamin C.

ULTRA CILJANA NEGA U BORBI PROTIV LOKALIZOVANIH TAMNIH
FLEKA

Nemasna , nelepljiva tekstura koja brzo se upija, nanosi se ujutro i uveče na ciljane promene na licu, dekolteu i/ili rukama. Uz pomenuti Cx Complex sadrži i 6% voćnih kiselina i na taj način pospešuje eksfolijaciju površinskih pigmentisanih ćelija epidermisa. Smanjite veličinu fleke za više od 50%.

SERUM ZA UJEDNAČAVANJE TENA

Ujednačava i prosvetljuje ten. Deluje na ključne tačke u mehanizmu pigmentacije. Pospešuje blistavost, vitalnost i svežinu.
Jača kožnu barijeru i vraća joj vitalnost. Štiti je od štetnih činilaca iz životne sredine. Čini kožu nežnom, glatkom i vraća joj tonus.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ