SCENA     09.09.2019.

RETROSPEKTIVA GLAMUROZNOG FESTIVALA U VENECIJI: “Džoker” osvojio Zlatnog lava, a ove poznate dame su sve ostavile bez daha!

Filmskom ostvarenju Toda Filipsa “Džoker” dodeljen je Zlatni lav na 76. Filmskom festivalu u Veneciji koji je sinoć završen. Srebrni lav pripao je Romanu Polanskom za film “Oficir i špijun”. Francuskinja Arijana Askaride osvojila je nagradu za najbolju glumicu za ulogu u filmu „Glorija mundi„, a nagradu za najboljeg glumca pripala je Italijanu Luki Marineliju za ulogu u filmu „Martin Idn„.

Tod Filips

Tod Filip se, nakon primanja nagrade, obratio publici i glumcima iz filma sledećim rečima:

“ Želim se zahvaliti Brosu i DC – u što su izašli is svoje zone komfora i tako odvažno se zauzeli za mene i ovaj film“, a zatim je glumcima rekao, „Hvala Vam što ste mi poverili Vaše lude talente. „

Dame koje diktiraju modne trendove

Festival koji je trajao od 28. avgusta okupio je brojne svetske zvezde koje su imale priliku da prošetaju crvenim tepihom u svom najboljem izdanju. Toalete o kojima priča ceo svet svakako su izazovna crvena haljina Skarlet Johanson, crna elegantna haljina Barbare Palvin, kao i izdanja Kirsten Stjuart, Margaret Kvoli, Sare Sampajo i drugih.

Skarlet Johanson

Haljinu koja je izazvala najviše kontroverzi na ovogodišnjem festivalu nosila je španska manekenka Džesika Goikaučija. Naime, prelepa Džesika se pojavila u dugoj crnoj haljini koja je imala, po mišljenju mnogih, predubok šlic i izazovni dekolte.

Iman

Čuveni “vodeni grad” prethodnih dana bio je jedna od glavnih središta mode. A kada se na crvenom tepihu pojavila predivna Iman svi prisutni su ostali bez daha. Glamurozna Valentino haljina nikako nije mogla proći nezapaženo.

Monika Beliči

Jedna od najlepših žena sveta Monika Beluči privukla je ogromnu pažnju svih svetskih medija svojim besprekornim izgledom. Monika se na premijeri filma „Irréversible – Inversion intégrale” pojavila u dugoj, crvenoj haljini do poda. 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ