LICE     23.05.2016.

Rukama milujemo, usnama ljubimo, a evo i kako da ih negujemo

Poljupcem, milovanjem i zagrljajem pokazujemo svoju ljubav, poštovanje i naklonost prema dragim osobama. Pored toga što ruke i usne koristimo kao sredstvo za iskazivanje toplih emocija (i reči), ovo su dva dela ljudskog tela koje često nepravedno zapostavljamo kada je reč o nezi.  Brend francuske prirodne kozmetike, NUXE, spojio je luksuz i delotvornost prirode i kreirao novi koncept koji možemo primeniti u nezi kože ruku i usana. Dozvolite sebi da utonete u medene snove uz Rêve De Miel® proizvode – kremu za ruke i balzam za usne.
Beauty statistika nam kaže da se u svetu na svakih 60 sekundi proda jedan Rêve De Miel®
balzam za usne. Imamo odgovor zašto je to tako!
nuxe reve de miel 20year anniversary edition
Osnovu Rêve De Miel®  balzama za usne čini bagremov med koji pomaže kod obnavljanja i jačanja kožne barijere, sprečava dehidrataciju i bori se protiv štetnih uticaja iz okoline. Nežna, topiva tekstura balzama uz osvežavajući miris grejpa pružiće vašim usnama negu kakvu zaslužuju. Ekstrakt nevena i ulje muškatne ruže vraćaju usnama izgubljene lipide, dok alantoin, ulje slatkog badema i kartie maslac umiruju nadražene usne.
Lično iskustvo u korišćenju ovog balzama pokazalo mi je da su nakon nanošenja usne savršeno hidrirane, mekane i nahranjene. Nema osećaja zatezanja, peckanja i ispucalih uglova usana. Inače, delotvornost proizvoda testirana je u ekstremno hladnim uslovima u Kanadi, ali meni iskustvo govori da će ovaj balzam biti moj omiljeni saveznik i obavezan proizvod u torbi tokom predstojećeg leta. Našim usnama je potrebna nega i zaštita od štenog zračenja i visokih temperatura, a med udružen sa uljem slatkog badema i muškatne ruže osiguraće potpunu zaštitu usana na plaži, bazenu, vrelom gradskom asfaltu.

Naše ruke su izložene hladnoći, vrućini, vodi, vetru – a svaka od tih interakcija ostavlja tragove na rukama u vidu suvoće, zatezanja i crvenila. Lično, nikada nisam verovala da mi je potrebna krema za ruke koja košta više od 200 dinara, ali kada sam počela da obraćam pažnju na listu sastojaka na kremama za ruke, shvatila sam da više sebi ne mogu da dopustim toliko parabena, mineralnih ulja, parafina i alkohola na nežnoj koži ruku. Igrom slučaja moj izbor sveo se na kupovinu NUXE Rêve De Miel®  kreme za ruke i utisci o proizvodu su kranje pozitivni. Krema je nemasne teksture, tako da već par sekundi nakon nanošenja možete da se vratite svakodnevnom aktivnostima. Derivat ulja suncokreta je aktivni sastojak proizvoda i ima hidratantno, hranljivo i obnavljajuće delovanje. Stimuliše prirodnu proizvodnju tri glavne grupe lipida – sfingolipida, holesterola i ceramida.  Ekstrakt ječma, arganovo ulje i ulje slatkog badema umiriće iritacije na koži, dok će ih bagremov med obnoviti. Proizvod sadrži i visoku koncentraciju vitamina E koji je poznat po pružanju zaštite od negativnih spoljašnjih uticaja i znakova starenja kože. Kremu možete koristiti i za tretiranje zanoktica i jačanje noktiju.

Ova dva proizvoda NUXE kozmetike u Srbiji su cenovno najpristupačniji, učinkoviti, a prodaja kreme za ruke drastično je porasla nakon što je NUXE tim za onjaljn komunikacije objavio da Emina Jahović svakodnevno koristi Rêve De Miel® kremu za ruke. Sa NUXE proizvodima možete se upoznati na nekom od savetovanja o nezi kože, a raspored održavanja promocija možete proveriti na njihovom web sajtu www.nuxe.rs.
Kakvi su vaši utisci o Rêve De Miel® proizvodima?

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ