TELO     28.05.2019.

Samopotamnjivanje bez fleka

Bliži se leto i preplanuli ten je ono što svi želimo. S obzirom na kišne dane koji nas neće skoro napustiti, moramo naći drugo rešenje. Znamo koliko je solarijum štetan i da korišćenje istog treba u potpunosti izbegavati. Zato za vas imamo nekoliko saveta kako doći do savršenog tena pomoću proizvoda za samopotamnjivanje i to bez fleka!

Priprema kože je ključna!

Kod bilo koje vrste samopotamnjivanja najvažnija je priprema kože! Prva stvar je piling kako biste sve mrtve ćelije uklonile sa kože. Nakon toga sledi hidratacija. Ukoliko je koža na određenom delu tela suva, velika je verovatnoća da će se proizvod koji koristite u većoj količini upravo zadržati na tom mestu. Zato je važno da nanesete deblji sloj mleka za telo pre samopotamnjivanja.

Proizvod za brzo tamnjenje dodajte malo po malo, nekoliko dana za redom. To je mnogo bolja opcija nego da odjednom nanesete previše. Ukoliko preterate sa količinom izgledaćete neprirodno. Nakon nanošenja proizvoda sačekajte da vaša koža potpuno upije proizvod pre nego što se obučete.

Samopotamnjivanje lica

I ovde je najbitnija priprema, tako da su obavezni piling i hidratacija. Kada koristite proizvode za samopotamnjivanje lica, vodite računa da li ste ih  ravnomerno nanele. Posebnu pažnju obratite na koren kose, deo oko ušiju i vilične kosti. Ukoliko se proizvod lepo ne razmaže, fleke su zagarantovane, a ten će biti neujednačen.

Birajte proizvode koji su namenjeni vama

U drogerijama možete pronaći proizvode različitih brendova i najrazličitijih tekstura – od losiona, ulja, pene, tonika do maramica za jednokratnu upotrebu. Isprobajte različite, pa izaberite onaj koji vama najviše odgovara. Takođe, birajte proizvode koji nemaju izrazito narandžasti ili sivi podton, već bronzani.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ