JW VODIČ     28.02.2020.

Samsung Galaxy S20 serija zvanično predstavljena u Podgorici

Kompanija Samsung je pre par dana, u prelepom ambijentu bistroa “Vert” domaćoj javnosti u Podgorici predstavila 3 nova flagship telefona iz Galaxy S 20 serije, samo dve nedelje nakon svetske premijere održane u San Francisku. Ova linija pametnih telefona dolazi sa potpuno novim dizajnom kamere, kombinujući veštačku inteligenciju sa najvećim Samsung senzorom do sada, za fotografije savršenog kvaliteta.

“Od svog nastanka, S serija predstavlja simbol vrhunskih performansi. Galaxy S20, S20+ i S20 Ultra nastavljaju tradiciju sprovođenja inovacija, uz izuzetne mogućnosti nove, revolucionarne kamere, koja prvi put može snimati u realističnoj 8K rezoluciji. Živimo u dinamičnoj društvenoj stvarnosti, u kojoj uređaj kao što je Galaxy S20 postaje ravnopravan saveznik savremenih poslovnih ljudi sa jedne, i modernih kreativaca koji sada mogu stvarati sadržaje gotovo bez ograničenja, sa druge strane”, izjavio je Milan Vujović, direktor Odjeljenja za advertajzing i korporativnu komuniakciju u kompaniji Samsung Electronics.

Budući da korisnici danas, više nego ikada ranije, snimaju svoju svakodnevicu i beleže trenutke uz pomoć pametnih telefona, kamera je postala najvažnija stavka za sve koji kupuju novi uređaj. Galaxy S20 i S20+ dolaze sa kamerom od 12 MP Dual Pixel tehnologije, dok S20 Ultra ima kameru od čak 108 MP, uz mogućnost uveličavanja sa Space Zoom-om do 100 puta, pritom fotografije ostaju visokog kvaliteta. Zahvaljujući najvećem senzoru do sada, rezolucija kamere je značajno povećana, što rezultira u više detalja i dodatnoj fleksibilnosti za uređivanje, isecanje i zumiranje snimaka. Uz mogućnost snimanja u 8K rezoluciji, korisnici mogu da prave reallistične snimke, od kojih čak i oni napravljeni u nestabilnim uslovima izgledaju kao da su nastali uz pomoć profesionalne akcione kamere.

S obzirom na to da pripada Galaxy porodici uređaja, S20 serija donosi korisnicima sve benefite ovog ekosistema. Odlikuju je dobro poznate performanse i mogućnosti, koje se odnose na kameru, ekran, bateriju i sigurnost. Samsung Knox bezbedonosni sistem štiti korisnike i njihove uređaje, primajući mesečne i kvartalne izveštaje o sigurnosti. Na raspolaganju su i usluge koje omogućavaju pristup više od 5000 Samsung ili partnerskih proizvoda, putem Smart Things aplikacije.

Galaxy S20 biće dostupan u kosmičko sivoj, nebesko plavoj i nebesko rozoj boji, Galaxy S20+ u kosmičko sivoj, nebesko plavoj i kosmičko crnoj boji, a Galaxy S20 Ultra u kosmičko sivoj i kosmičko crnoj boji. Zvanična prodaja ovih modela počeće 13. marta, po preporučenim maloprodajnim cenama od 919 eura za Galaxy S20, 1029 eura za Galaxy S20+ i 1379 eura za Galaxy S20 Ultra.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ