LICE     28.05.2021.

Sara Jo zaštitno lice CATRICE CLEAN ID

Dobre vesti za sve ljubiteljke lepote kojima je stalo do okoline i prirodnih sastojaka koliko i do iznenađujućeg i autentičnog izgleda: predstavljamo CATRICE Clean ID kolekciju čije je zaštitno lice poznata Pop zvezda Sara Jo.

Sara Jo u muzičkom je svetu postigla zavidan status, dok kozmetika Catrice u beauty svetu predstavlja kultnu makeup ikonu. Kada se ovo dvoje genijalaca na tronu spoji u jedno, rezultat je besprekorna saradnja koja donosi limitiranu kolekciju „CLEAN ID“.

Pop zvezda i trendseterka savršeno se uklopila kao zaštitno lice kampanje čiji inovativni proizvodi pouzdano osiguravaju bezbrižan, blistav izgled.
Prikazala je Catrice ženu koja njeguje svoj prirodan izgled, a istovremeno zrači samopouzdanjem i glamurom uz neodoljive proizvode kojima je stalo do okoline i prirodnih sastojaka.
Proizvodi su veganski i cruelty free , kao i svi CATRICE proizvodi. Dolaze bez silikona, parabena, PEG veza, mineralnog ulja i mikroplastičnih čestica i podržavaju održivi uzgoj palminog ulja (to se odnosi i na derivate palminog ulja), ako ih proizvodi sadrže.

Upoznajte Čistu lepotu by CATRICE!

Kolekcija će biti dostupna u odabranim dm prodavaonicama.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ