URADI SAMA     24.04.2020.

Manikir kod kuće: savršeno sređeni i nalakirani nokti u nekoliko koraka uz essence!

Sve žene vole imati lepe i negovane nokte, no u ovom trenutku je odlazak na manikir nemoguć, pa nam ne preostaje ništa drugo, nego manikir uraditi kod kuće. Osim što ćete nokte i ruke učiniti lepšima, manikir će vas umiriti i relaksirati.

Pre nego krenete s manikirom, morate dobro oprati ruke i nokte. Prostor ispod noktiju može biti nagomilan različitim bakterijama i klicama. Ruke operite blagim sapunom i četkicom. Turpijom oblikujte nokte prema vlastitoj želji. Idealna dužina bi bila do vrhova vaših prstiju. U svom asortimanu essence nudi više različitih vrsti turpija. Izaberite onu koja najbolje odgovara vašim potrebama. Turpijajte samo u jednom smeru, i to tako da prelazite tri puta u jednom, a tri puta u drugom. Turpijanje napred – nazad po noktu će izazvati krhkost i listanje.

manikir turpija
turpija za manikir

Pružite noktima i zanokticama intenzivnu negu s uljem za oporavak noktiju. S ovim uljem lomljivi nokti su stvar prošlosti. Bogato ulje intenzivno neguje i štiti nokte i zanoktice, pa čini da ponovo izgledaju zdravo. Ovaj korak će pomoći u zdravlju i rastu vaših noktiju i estetskom izgledu.

ulje manikir

Svaki dobar manikir uključuje i brigu za zanoktice. Eraser za uklanjanje zanoktica ovo radi u sekundi! Nakon kratkog vremena nanošenja, zanoktica omekšava, a integrisani potiskivač kutikule jednostavno uklanja suvišnu kožu. To teško može biti brže ili lakše.

Za ljubiteljke lakova za nokte u boji! Active whitener bazni lak idealna je podloga za manikir, koja štiti nokte od promene boje zbog laka u boji. Takođe, vidljivo posvetljuje nokte i štiti ih od promene boje, posebno od tamnih nijansi. Sadrži ekstrakt limuna.

lak

Nakon što se bazni lak dobro osušio, nanesite lak za nokte u boji. Pronađite inspiraciju u bogatam izboru nijansi shine last & go! gel lakova za nokte. Za nokte iz snova i bez kompromisa! Formula s gel-efektom je trajna, ima intenzivne boje i fantastičan sjaj. Lakovi za nokte s gel-shine završnicom dostupni su u mnogim nijansama i s njima možete stvoriti vlastiti, cool izgled inspirisan najnovijim trendovima u uređivanju noktiju. Najlakši način za dobro nanošenje laka su ravni potezi od korena do kraja nokta bez previše ponovnih prelaza.

lak

Zabrljali ste sa lakom za nokte? Ne brinite, sve je u redu! Korektor olovka vam pomaže da ispravite male greške. Isto tako, super je praktična kada ste na odmoru, jer dolazi sa tri zamjenska vrha. 

lak za manikir

Kako bi se vaš lak brže osušio nanesite express kapi za brzo sušenje laka i vaš lak će se osušiti za 60 sekundi! Zahvaljujući čepu u obliku kapaljke možete nanositi kap po kap. I najbolja stvar: vaši nokti i  kutikula su dodatno negovani sa vitaminom E i bademovim uljem za ekstra sjaj u isto vreme.

staklo lak

Za kraj, kako biste učvrstili lak za nokte, nanesite ultra gloss topcoat za nokte. On će vašim noktima i boji koju ste naneli dati dodatni sjaj i produžiti trajanje celog manikira.

staklo lak manikir
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ