HOROSKOP     01.09.2022.

SAZNAJTE ODMAH: Numerologija otkriva koji je idealan posao za vas

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

Iako to možda niste očekivali, vaš numerološki kod može otkriti koja je idealna profesija za vas, ili bar kako da usmerite svoja interesovanja, piše Krstarica.

Broj 1

Vi ste rođeni vođa. Ljudi se ugledaju na vas kada im treba motivacija i usmerenje. Vi biste bili dobri u vojsci, advokaturi, biznisu i menadžmentu. Mnogi preduzetnici takođe spadaju pod ovaj broj. Iako je vaš trenutni posao skroman, vaše kolege vas gledaju kao vođu.

Broj 2

Diplomatija je vaša najjača osobina. Bilo koja profesija koja podrazumeva osećajnost i posredništvo će vam odgovarati. Mnogi profesori, savetnici i negovatelji imaju baš ovaj broj. Čak i ako radite u kancelariji, vaše kolege se vama obraćaju za savet i od vas dobijaju saosećajnost.

Broj 3

Imate sjajne socijalne veštine i volite raznovrsnost. Bili biste veoma uspešni u industriji zabave, oglašavanja ili novinarstvu. Mnogi umetnici, pisci i govornici imaju baš ovaj broj. Mogli biste biti i dobar naučnik, ukoliko radite projekte koji uključuju interakciju sa ljudima.

Broj 4

Bilo kakva pozicija koja podrazumeva obraćanje pažnje na detalje i organizaciju dobra je za vas. Bili biste odličan menadžer, računovođa, inženjer ili finansijski savetnik. Veoma ste disciplinovani i to vam omogućava da se zapravo snađete u svakom poslu, čak i kad treba da organizujete druge ljude.

Broj 5

Bilo koji posao koji podrazumeva putovanja, avanturu i raznovrsnost je kao izmišljen za vas. Ne plašite se da preuzmete rizik, takođe. Bili biste odličan broker, pilot, ali i turistički vodič. Ukoliko ste trenutno zarobljeni na nekom dosadnom poslu, trebalo bi da preuzmete rizik i potražite posao koji će vas ispunjavati.

Broj 6

Dopada vam se da radite sa drugim ljudima i sve volite da radite! Veoma ste slični osobi koja ima životni broj 2, ali više ste fokusirani na rad u grupi. Mnogi zdravstveni radnici, iscelitelji, profesori i treneri nalaze se pod ovim brojem. Imate čvrstu volju i spremni ste da posvetite život svom poslu.

Broj 7

Vi ste odličan analitičar i filozof. Učite celog života i uvek ste u potrazi za nekim višim znanjem. Odlični ste u nauci, religiji i zanimaju vas sve duhovne stvari. Iako vam trenutni posao možda ne odgovara, vi nalazite način da analizirate svet i dolazite do novih saznanja.

Broj 8

Imate tu sposobnost da zaradite veliki novac. Ne volite da rizikujete i imate taj dar da prepoznate šta će uroditi plodom, a šta neće. Vaša fokusiranost i ambicija vodiće vas ka vodećim pozicijama u biznisu, radu u državi, pa čak i ka najvišim pozicijama u državnoj službi. U svakoj profesiji bićete prepoznati kao vođa i motivator.

Broj 9

Vi ste veoma humani i dobro biste se snašli u svakoj karijeri koja uključuje saosećajnost i društvenu pravdu. Vi brinete o tome da se i drugi dobro osećaju i budu uspešni. Ljudska prava, socijalni rad i imigraciona služba su mogućnosti. Kada su volonteri potrebni za bilo kakav posao, vi se prvi prijavljujete.

Izvor Krstarica

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ