TELO     14.10.2020.

SENSI SKIN za adekvatnu negu lica i tela

Svakog dana koža lica i tela izložena je različitim spoljnim uticajima. Vetar, kiša, sneg, sunce, grejanje tokom zime, ali i genetika i način ishrane i života mogu ubrzati starenje kože ili izazvati promene na njoj. Pravilna nega je izuzetno važna, jer je to jedini način da je sačuvate, usporite starenje i održite kožu. zategnutom, jedrom i lepom. Upravo o tome kroz adekvatne savete, ali i tretmane pomaže salon Sensi skin.

Sensi skin je nastao kako sami ističu zahvaljući VIZIJI i želji njihovih klijenata da najzad u pravom ambijentu dožive profesionalnost osoblja, iskrenu ljubaznost, visok kvalitet usluge i zadovoljstvo uslugama.

Vlasnik i osnivač ovog modernog salona je Nataša Burka spec. medicinske estetike, nastavnik u srednjoj medicinskoj školi.
Sa višegodišnjim iskustvom i radom u praksi ima izuzetnu potrebu za stalnim usavršavanjem i praćenjem svih trendova iz oblasti kozmetikeestetske hirurgije kako bi se Vašoj koži posvetila na najbolji mogući način. 

Sensi skin sa ponosom ističe i saradnju sa dermatologom, lekarima i terapeutima koji su školovani najsavremenijim metodama i uvek su spremni da odgovore svakom zahtevu, ali i daju adekvatne savete. 

Ako su vam neophodni tretmani lica i tela, nega kože, anti- age, pedikir i ostale kozmetičke i estetske usluge u Novom Sadu posetite Sensi skin ili se informišite o svemu KLIKOM OVDE.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ