MODNI TRENDOVI     27.06.2019.

Šešir – idealna zaštita od sunca i savršen modni detalj

Šeširi su mnogim ženama omiljeni letnji aksesoar i već decenijama ne izlaze iz mode. Pored toga što su sjajan modni dodatak, veoma su i korisni jer vas štite od sunca. Izbor je ogroman – od klasičnih slamnatih, do velikih, šarenih šešira različitih dezena. Koji god da izaberete, sigurni smo da će vas odlično služiti, a za vas danas imamo predloge šešira koji su idealni za plažu, ali i za bilo koju drugu prilliku!

Slamnati šeširi

Ukoliko volite klasiku, ovo je pravi izbor za vas. Stari slamnati šešir možete oplemeniti mašnom ili maramom, te dobiti moderniju verziju koja će sjajno izgledati na plaži!

Šareni šeširi

Ako ste malo smelije, onda vaš izbor može biti veliki, šareni šešir. Izbor boja i veličina je ogroman, te sigurno možete naći onaj koji vam najviše odgovara. Njega je najbolje uklopiti uz jednobojni kupaći kostim ili haljinu.

Šeširi sa natpisima

Poslednjih godina u modi su veliki jednobojni šeširi sa različitim natpisima. Šešir možete, takođe, personalizovati svojim imenom.

“Šeširi nisu samo modni detalj, oni su umetnička dela, a nositi ih znači verovati u filozofiju lepote i glamura” – Koko Šanel.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ