PREDUZETNICI     02.10.2023.

Shine magazin dobio Oskar popularnosti za izuzetne rezultate! Urednica Lidija i prošle godine dobila prestižnu nagradu

Na svečanoj ceremoniji Prvi oskar popularnosti Srbije koja je održana u Hotelu Moskva u Beogradu, među mnogim poznatim ličnostima našla se i Lidija Gajić koja je ovom prilikom dobila nagradu za svoj portal Shine magazin, za visoku posećenost i ostvarene značajne rezultate.

Shine magazin i Lidija Gajić zajedno sa njenim saradnicima podršku pružaju humanitarnim akcijama, karavanima i žele da kroz portal šire svest o zdravim vrednostima našeg društva. Lidija Gajić je zahvaljujući Shine magazinu bila proglašena za najbolju preduzetnicu 2022.godine.

Foto Privatna arhiva, urednica Lidija Gajić

“Velika mi je čast i zadovoljstvo što je Prvi Oskar popularnosti Srbije u mojim rukama jer je to znak da ono što radim ima svoju svrhu i priznato je od strane ovog renomiranog događaja. Želim da istaknem da me je moja vizija i cilj koji sam imala dovela do ovog mesta na kome sam danas i nadam se da je ovo samo još jedna u nizu nagrada koju ću primiti” – rekla je Lidija Gajić.

Na samoj manifestaciji bili su: Tihomir Stanić, Lidija Vukićević, Milica Milša, Danica Ristovski, Ilda Šaulić, Luka Raco i mnogi drugi.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ