TELO     17.06.2021.

Snaga Himalaja: Novi SPA tretman kristalima himalajske soli!

Himalajska so, lepe roze boje, zbog svojih dragocenih sastojaka, nazvana je i belim zlatom, zbog toga što sadrži eone iz sunčeve svetlosti. Nekad je ova so bila dragocena i, stoga, mnogo skuplja nego što je danas, pa se čak upotrebljavala i kao sredstvo plaćanja. Alhemičari su je nazivali ‘petim elementom’ – uz vatru, vodu, zemlju i zrak – jer su njene osobine bile usporedive samo sa eterom, pravim petim elementom. Neki je nazivaju i Hunza so, po najzdravijem narodu na Himalajima, gde kristalnu so u rudnicima ručno kopaju.

Himalajska so, za razliku od svih ostalih soli koje su na raspolaganju na našoj planeti, najkorisnija i čista jer sadrži sve elemente koje možemo naći u našem telu. Ona na naše telo i nervni sistem, ima istinski pomlađujući učinak. Osim što će vam u ishrani, zbog njenih 84 dragocenih prirodnih minerala i elemenata, organizam biti zahvalan, prirodnom kozmetikom s njenim dodirom kožu ćete osvežiti i nagraditi je samo najfinijim sastojcima.

Sve što je novo u svetu, kod nas je, takođe, dostupno, i to zahvaljujući sjajnom timu doktorke Mare i njenog Exclusive centra „Star“ . Njihov novi SPA tretman kristalima himalajske soli, ima višestruki učinak na vaše telo: omogućava hidrataciju kože, ublažava celulit, pospešuje izbacivanje slobodnih radikala i detoksikaciju, a ima i anti – stres efekat.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ