MODNA POLICIJA     04.07.2020.

Sofija Šašić ocenjuje stajlinge ličnosti čije su pesme u poslednje vreme najslušanije

Poznato je da muzičke ličnosti, pored svog primarnog zanimanja, vode računa i o imidžu i svom vizuelnom identitetu. 

Danas smo odvojili neke od muzičkih ličnosti čije su pesme u poslednje vreme najslušanije i one koje su osvojile famozni „trending“ !

U goste smo doveli mladu i perspektivnu damu Sofiju Šašić. Devojka dobro poznatog prezimena, međutim, nama je za oko ipak „zapao“ njen brend „F..famous“ i komadi koje dizajnira, pa se tako ovoga puta našla u ulozi modnog kritičara!

Pored Sofije, autfite poznatih muzičkih ličnosti komentarisaće i modni kritičar David Ćurčić !

Krećemo!

1. Senidah

Sofija: Ah, ova žena. Živa vatra! Uvek obučena svetski, uvek dobra frizura, i uvek dobra šminka. Ona stvarno zna šta njoj stoji i ne pravi kikseve. Obožavam je! 

David: Senida je prelepa žena, možda i najlepša žena na Balkanu! Uvek me ostavi bez daha svojim kombinacijama, dopada mi se ova full black kombinacija, ima neki dark-rok vibe… Svi detalji su super uklopljeni, veliki plus za aksesoare (nakit, šešir, rukavice) , svaki od detalja je našao svoje mesto. Bravo! 

2. Cvija 

Sofija: Moj kolega (smeh)… Šalim se malo. Cvijin brend je odlično prošao, bila sam medju prvima koji su počeli da nose njegove komade, drago mi je da je isto tako, obrnuto kada je moj brend u pitanju. Naravno, ko će bolje svoj brend da iznese nego on. 

David: Mnogi legendarni modni stručnjaci su izjavili da su trenerke modno samoubistvo, mislim da bi izmenili sami svoje reči da žive u današnje vreme i da na primer, vide ovu fotografiju… Cvija je jedan od javnih ličnosti koje se ne posvećuju toliko modi i imidžu, a da uvek izgledaju besprekorno. Boja kose je super. Dopadaju mi se njegove kombinacije, iako su manje-više minimalističke, ali sve što nosi na njemu izgleda „kao saliveno“ . Puno pohvala i za njegov brend „Steven Dockman“ !

3. Kija Kockar

Sofija: Kija radi na sebi i to je bitno. Ove slike joj je radio moj najbolji drug, Djordje Bukvić. Učestvovala sam malo u tim stajlinzima moram priznati, ali ne konkretno u ovom. Crna haljina i crne sandale uvek dolaze u obzir. 

David: Nisam fan ovog retro fazona, naročito kada se radi o nekim kasnijim periodima mode. Sa druge strane, Kristina je harizmatična i veoma šarmantna žena, srećan sam što sarađujem sa njom, jer je veliki profesionalac. Šešir je odličan, može češće da ih nosi, jer je retkost da nekome šeširi ovako dobro stoje! Rukavi na haljini su mi diskutabilni, dok su sam kroj i materijal odlični za vibe koji su njen tim i ona želeli da ožive. Za Kiju, uvek sve pohvale!

4. Gazda Paja

Sofija: Stajling se skroz uklapa uz njegovu novu pesmu “Dizel”. Sviđa mi se stajling Gazda Paje svakako, ima neki svoj stil koji zna da iznese i meni se to dopada. Inače najviše volim trenerke. 

David: Meni uz Paju više ide „Bata“ od „Gazda“ , Bata Paja (smeh) , ima taj kul batica fazon i on stvarno jeste mega kul lik! Trudi se oko svega, pa i oko imidža. Ovo je Full-Diesel kombinacija, a “ Diesel “ je definitivno brend sa najboljom garderobom kod nas. Super mu stoji bela boja, isto tako i narandžasta . Odlično. Jako mi se dopada sve što on radi, originalan je i jedinstven , što je možda i najbolja stvar od svega kod njega.

5. Katarina Živković

Sofija: Po mom mišljenju, Katarina izgleda bolje nego ikad, generalno ne volim ovaj stil oblačenja, ali njoj to lepo stoji. Ja bih umesto ove suknje dole obukla neke pocepane oversize farmerke i to bi već bila druga priča.

David: Kaća je bombastična! Ovo je moda, ovo nije vulgarno. Možda bi neka njena druga koleginica u ovome izgledala vulgarno i „cheap“ , ali Kaća je sve, samo ne kao druge. Fotografija je odlična, kao i boje, efekti, sve. Sve je perfektno! 

6. Vladan Savić

Sofija: Biću kratka – ništa ja ovde ne bih menjala. Top! 

David: Svi mi iz Topličkog okruga imamo taj upečatljivi smisao za modu, kod Vladana se to primećuje u svemu što radi, ne samo kada je njegov vizuelni identitet u pitanju. Ne može svako da nosi trenč mantil i trenerku, a da ne izgleda nakaradno i smešno… Super boje su odabrane, patike prave odličan kontrast. Sve je super i čudno ( u pozitivnom smislu) , dopada mi se! 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ