MODNI TRENDOVI     17.10.2020.

Sofija Šašić osvojila srca mladih svojim brendom

Mlada, lepa i bez sumnje talentovana Sofija Šašić uveliko je pozicionirala svoj brend na modnom tržištu. Naime, njen brend F…Famous je već prikupio srca mladih u Srbiji. Često na ulici možemo sresti urbano stilizovane ljude sa natpisima poput ALMOST FAMOUS, I AM NOT FOR EVERYONE, itd po kojima je brend između ostalog i prepoznatljiv. Inače Sofija Šašić u svojim intervjuima često ističe da je ljubav prema modi nasledila od mame.

Na dosadašnjim kampanjama ove mlade, uspešne devojke nalazili su se i neki od poznatih, kao sto su Nikolija, Milica Pavlović…A par kampanja potpisuje i naš poznati fotograf, Đorđe Bukvić koji i lično uživa komade ovog brenda.

Koliko je zapravo talentovana i uspešna u svetu mode, govori i činjenica da je svoj biznis sa ovim modnim brendom krenula kao jako mlada, čak i pre punoletstva. Nije trebalo puno da stekne apsolutnu popularnost među mladima koji u sve većem broju nose komade F…Famous. Inače, Sofija će svoje modno usavršavanje nastaviti na modnom Univerzitetu u Rimu.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ