MODNI TRENDOVI     01.11.2021.

SOFISTICIRANO i ELEGANTNO: Nova modna avantura Đorđa Bukvić sa Miom Jokić

Iz uglova prestižnog hotela Hyatt stiže nam nova modna avantura pod direkcijom i objektivom poznatog, modnog fotografa, Đorđa Bukvić.

Glavnu ulogu i glamurozne odevne komade ponela je jedna od naših najpriznatijih manekenki, Mia Jokić. Ono što je zajedničko za ovaj dvojac jeste mnoštvo inostranih angažmana i priznanja.
Editorijal koji odise seksepilom, dobrim ukusom i snagom žene stilizovan je u najnovije trendove ove sezone, a pored fotografije, Đorđe se našao i u ulozi stiliste. 

Nasu pažnju privukao je eklektični look modne kuće MONA, dok u full crvenom stajlingu XYZ fashion store-a, Mia izgleda kao prva dama. Ali svakako je tu oštro i talentovano oko mladog Đorđa Bukvić.

Za one koje nisu upoznati, top model Mia Jokić osim što ima idealne mere jednog modela, visoka je čak 180cm, a i i krasila je i krasi brojne naslovne strane najprestižnijih magazina.

Verujemo da ni Riccardo Tisci neće ostati ravnodušan na Burberry kadrove ovog editorijala.


Make up: Sara Jo

Hair: Aleksandar Suljic

Assistant on the set: Luka Jakovljevic


– Do kraja godine, moj tim i ja smo bukirani na različitim, podjednako kreativnim projektima. Dok pored njih pripremam i veliku George Book kolekciju, koja će meni lično biti izazov, tako da, držite mi palčeve. U planu je i novi projekat na kom vredno radim sa mojom prijateljicom, Tijanom Stoisavljević…a posebno se radujem praznicima i putovanjima., zaključio je za kraj mladi i uspešni fotograf.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ